fbpx

Suplimente: Noul BSN Syntha 6

Noul BSN – Syntha 6 Original – 5 lbs.

Syntha 6 Original se intoarce in Romania, cu un aspect nou!

BSN Syntha 6 Original este o pulbere de proteine ​​ultra premium ce contine 22g proteina per portie si este cea mai gustoasa proteina de la BSN.  Aceasta a fost prince cele mai populare proteine in anii 2008-2012, cand cultura bodybuildingului incepea sa se intalneasca din ce in ce mai des in Romania.

 

SYNTHA-6® nu numai ca include aminoacizi esentiali si acizi grasi esentiali, dar este, de asemenea, o sursa excelenta de fibre, ceea ce il face un supliment nutritiv multifunctional avand ca sursa proteine cu asimilare lenta, medie si rapida.

 

  • Recomandata pentru un metabolism mediu/accelerat
  • Calitate Ultra-Premium
  • 22g Proteine
  • 10g Aminoacizi Esentiali

 

Proteina de la BSN, nu se poate compara in mod direct cu echivalentul de la Optimum Nutrition sau Dymatize, intrucat ea este o variant mai “bulky”. Cupa este formata din 47 de grame de pudra, dintre care 44% sunt proteine, colesterolul reprezinta 18%, grasimile 10%, carbohidratii 5% iar conglomeratul de calciu, potasiu, magneziu, fosfor reprezinta un total de 33%.

Faptul ca proteinele sunt sub jumatate din tot continutul, nu este un lucru rau. Pentru persoanele cu un metabolism accelerat, cresterea in masa musculara va fi mai evidenta decat cu o proteina low carb.

Suplimentul se gaseste in variant de 2.3 kg la pretul promotional de 185 lei pe www.proteinoutlet.ro