fbpx

Supliment: Animal Cuts definire maxima

Animal cuts este destinat sportivilor care isi doresc o definire a musculaturii accentuata intr-un timp relativ scurt. Suplimentul provine de la firma Universal. Produsele Universal comercializate pe Protein Outlet sunt fabricate in Statele Unite ale Americii.
Formula cuts este avansata si completa, avand la baza ingrediente ce stimuleaza metabolismul si il fac sa actioneze pe trei cai principale: termogenic, lipotrop si accelerator metabolic. Animal cuts are rol diuretic si suprima pofta de mancare, asigurand energie organismului pentru intreaga zi.
Spre deosebire de alte produse destinate arderii grasimilor, Animal cuts este imbogatit cu 28 de ingrediente active ce ajuta in lupta cu kilogramele in plus, printre care amintim: extract din ceai verde, ceai negru, ceai alb, cafeina, etc.
Suplimentul este creat in special pentru cei care sufera de diverse afectiuni, cei ce au probleme cu tiroida, persoanele care prezinta rezistenta la insulina, dar si pentru cei pentru care grasimea nu este chiar o problema insa retin multa apa in organism. Animal cuts regleaza nivelul de grasime din organism si te ajuta sa ajungi la greutatea dorita.
Consuma Animal cuts timp de 21 zile consecutive si vei obtine corpul dorit.
Beneficii:
-defineste musculatura si arde caloriile din stratul de grasimi; (vezi si suplimentele destinate definirii)
-regleaza activitatea tiroidei;
-regleaza eficacitatea insulinei;
-suprima pofta de mancare.
Mod de administrare:
Se consuma 2 pachete pe zi, in fiecare zi timp de 3 saptamani consecutive, atat in zilele de antrenament, cat si in afara lor.