Super specialisti Superservice

Avand 10 ani de experienta pe piata de profil, firma Superservice este profesionistul care cunoaste documentatiile tehnice de service ale tuturor produselor electrocasnice, acestea fiind vitale pentru orice reparatie profesionala, implicand tehnologii diferentiate ce tin cont de regimurile de lucru.

In vreme ce piata electrocasnicelor din Romania a fost invadata de numeroase marci si modele mai putin cunoscute si cu tehnologii complexe, putine sunt firmele specializate in reparatia acestora, care sa detina si toate tehnologiile si echipamentele necesare pentru a remedia toate defectele aparute si constatate in timpul proceselor de functionare.
Compania Superservice din Bucuresti tine pasul cu ultimele noutati in domeniu, ea dispunand in acest moment de toata infrastructura aferenta reparatiilor de calitate, pe care le efectueaza doar cu personal calificat si bine pregatit in domeniu.

Si pentru ca este o firma ce garanteaza calitatea lucrarilor de reparatii pe care le ofera clientilor, Superservice colaboreaza permanent cu diversi parteneri externi, de la care procura in timp utile toate piesele de schimb ce trebuie inlocuite la masinile de spalat rufe sau vase, la uscatoare sau hote, la cuptoarele electrice, la frigidere ori combine frigirifice, dar si cuptoarele electrice ce se defecteaza.

Si pentru ca tehnologia se schimba permanent, Superservice Bucuresti are grija sa se informeze permanent cu privire la ultimele noutati in domeniu, in acest fel compania putandu-le oferi clientilor sai cele mai profesionale servicii de reparatii electrocasnice.
Apeleaza cu incredere la firma Superservice si vei vedea ca tehnicienii acesteia iti pot repara orice defectiune constatata, chiar la domiciliul tau!

Specialistii companiei Superservice sunt mereu la dispozitia clientilor, raspunzand cu promptitudine si responsabilitate tuturor comenzilor primite din partea acestora.
Toate lucrarile de reparatii efectuate de Superservice sunt garantate, profesionistii companiei recomandandu-le consumatorilor sa remedieze in scurt timp toate neregulile constatate, pentru a preveni astfel eventuale probleme mai grave in functionarea aparatelor electrocasnice.

Este bine cunoscut faptul ca orice deranjament aparent minor se poate transforma intr-un defect grav, reparatia aparatului electrocasnic devenind astfel un proces mult mai greoi si mai costisitor.

Toate interventiile efectuate de echipele Superservice sunt rapide, prompte, eficiente si de calitate, specialistii companiei reusind sa va repare aparatele electrocasnice in cel mai scurt timp.

Cand ceva nu mai merge, nu incerca sa improvizezi sau sa apelezi la rude ori cunoscuti ! Stii bine ca doar profesionistii cunosc toate detaliile de constructie si reparatie a tuturor marcilor si modelelor de electrocasnice aparute de piata, tot ei fiind si cei care iti garanteaza calitatea interventiilor efectuate.
In plus, colaborand cu Superservice ai siguranta ca toate piesele ce sunt inlocuite la aparatul tau electrocasnic sunt originale, astfel fiind prelungita durata de viata a produsului.

Tehnicienii companiei Superservice detin toate documentatiile de service, reparatiile si interventiile realizate facandu-se astfel mai repede si mai eficient. Iar daca vrei ca reparatia sa mearga ‘ca la carte’, specialistii Superservice iti recomanda sa le oferi toate informatiile de care au nevoie, respectiv :
• Marca aparatului electrocasnic cu probleme
• Modelul acestuia, respectiv codul format din litere si cifre, amplasate la vedere
• Seria de identificare – codul format din cifre 10-12 ce se regaseste pe aparatul electrocasnic
• Neregulile sau problemele constatate

Toate lucrarile de reparatie, dar si piesele de schimb au o garantie de 12 luni, aceasta fiind inscrisa de catre specialistii Superservice pe certificatul de garantie.
Pentru reparatii rapide, eficiente si la cele mai mici preturi de pe piata, alege profesionistul de care ai nevoie !
Superservice – reparatii de nota 10, direct la tine acasa !