fbpx

Super Sale Weekend revine in Ploiesti Shopping City: reduceri shopping premii si rasfat pentru doamne si domnisoare

Ploiesti, 14 ianuarie: Super Sale Weekend, eveniment devenit deja traditie in Ploiesti Shopping City revine cu cea de-a 5-a editie. Se anunta 3 zile de reduceri, distractie si premii pentru toti cei care trec pragul celui mai important centru comercial din judet si din imprejurimi in acest weekend.
Reduceri de pana la 70% cu ocazia Super Sale Weekend
In perioada 15 – 17 ianuarie, Super Sale Weekend aduce in magazinele din Ploiesti Shopping City reduceri semnificative astfel incat pasionatii de shopping se vor putea bucura de preturi mai mici cu pana la 70% la zeci de branduri preferate. Vizitatorii vor putea alege dintre articole de imbracaminte, incaltaminte, accesorii, decoratiuni, electrocasnice, cosmetice si produse de infrumusetare. Ploiesti Shopping City gazduieste peste 100 de branduri, consacrate la nivel international si local, printre acestea numarandu-se Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Orsay, Otter, LC Waikiki, Claire’s, Intersport, Noriel, B&B, Yves Rocher si multe altele.
Premii pentru toata gasca la tombola din Ploiesti Shopping City

Super Sale Weekend anunta startul tombolei iernii la Ploiesti Shopping City. Pentru fiecare 100 lei cheltuiti in magazinele centrului comercial, vizitatorii au sansa sa castige unul dintre cele doua premii puse in joc. Fiecare premiu consta intr-o zi de distractie la mall pentru castigator si prietenii acestuia, o experienta completa ce include shopping, bilete la film, distractie si cele mai delicioase preparate. Detalii complete pe pagina de Facebook Ploiesti Shopping City.

Rasfat pentru doamne si domnisoare la Beauty Corner

Tot in acest weekend, doamnele si domnisoarele vor putea profita de sesiuni gratuite de rasfat special organizate pentru acestea. Printre activitatile ce vor avea loc la Beauty Corner se numara sedinte de make-up, hair-style si testare de parfumuri, oferite de partenerii evenimentului (atelierele ILBAH, Sephora, Douglas si Marionnaud). In plus, clientele Ploiesti Shopping City vor putea testa produse cosmetice si participa la tombola cu premii pe loc organizata de Pell Amar.

Cei ce aleg sa isi petreaca weekend-ul in mallul din nordul orasului sunt invitati sa ia parte si la demonstratii sportive de kangoo jumps, oferite de New Era Kangoo Club si la EMS Fitness, o procedura de stimulare electrica a muschilor corpului de la Body Time Ploiesti.