fbpx

Super promotie la clearomizoare de la Vipercig Oferta limitata

Aceste oferte sunt valabile doar pe perioada verii, ceea ce inseamna ca vei avea timp sa te bucuri de clearomizoare performante pentru tigara electronica, la un pret accesibil.

Clearomizor Kanger Protank la reducere cu 63%

Unul dintre cele mai apreciate clearomizoare in randul vaperilor, Protank, este acum disponibil pe site-ul Vipercig la reducere cu 63%! Este potrivit pentru a fi folosit cu moduri performante, deoarece ofera o cantitate de vapori consistenta si un gust deosebit.

Clearomizor Evod la reducere cu 63%

Cu o reducere atat de mare, este momentul perfect sa iti refaci stocurile de consumabile pentru tigara electronica. Evod este potrivit pentru tigara electronica Ego w Vipercig V2, kit-ul economic CE4 Plus si desigur kit-ul Evod.

Clearomizor iClear30 Innokin la reducere cu 45%

iClear30 de la Innokin are un clearomizor
performant cu design modern, ce dispune de un mustiuc rotativ. Totodata acesta beneficiaza si de tehnologia dual coil, ce ofera o productie impresionanta de vapori.

Clearomizor Vivi Nova 3.5 ml la reducere cu 50%

Clearomizorul Vivi Nova 3.5 ml vine la pachet cu 2 rezistente cu fitile lungi din bumbac. Poate retine o cantitate impresionanta de elichid, de 3.5 ml, ce iti permite sa te bucuri toata ziua de vapori, fara a fi nevoie sa reumpli cu elichid.

Pentru a vedea mai multe clearomizoare la reducere, dar si tigari electronice sau accesorii, te invitam sa vizitezi site-ul Vipercig.