fbpx

Sun Plaza e destinatie pentru ziua ei

Pe 8 martie, de ziua lor, reprezentantele sexului frumos vor fi intampinate cu flori la Sun Plaza de catre trei dintre cele mai indragite vedete masculine ale momentului, Daniel Buzdugan, Cabral si Stefan Stan.
8 martie este ziua in care fiecare doamna si domnisoara ar trebui sa fie rasfatata, sa i se aduca aminte cat este de speciala pentru toti cei din jurul sau. Si ce rasfat este mai bun decat o sesiune de shopping? Petrece impreuna cu el o zi de neuitat la Sun Plaza si lasa-l sa te surprinda cu daruri ca sa iti poti innoi, de ce nu, garderoba pentru anotimpuri mai calde. Ai de unde alege pentru ca noile colectii au ajuns deja in magazinele retailerilor centrului comercial.
In plus, pentru ca primavara aduce mai mult soare si, odata cu el, mai multa veselie si chef de joaca, Sun Plaza a pregatit activitati distractive si pentru cei mici. Te asteptam impreuna cu prichindelul tau sambata, 9 martie 2013, incepand cu ora 16:00, la Sun Plaza Shopping Center, unde acesta va invata sa bricoleze felicitari, podoabe, martisoare si origami, pentru a le darui celor dragi in semn de apreciere si iubire. Si asta nu este tot! Pe parcursul evenimentului ne va fi alaturi si Trupa ”Casa cu clovni” care va oferi copiilor baloane modelate si ii va picta pe fata, transformandu-i in personajele preferate.
Programul atelierelor:
16:00 – 17:00 – atelier de felicitari si margelit;
17:00 – 18:00 – atelier de origami
Acest eveniment este organizat de Fundatia Dan Voiculescu in parteneriat cu Sun Plaza Shopping Center.
Accesul la toate activitatile organizate este gratuit.
De ziua lor, Sun Plaza ureaza „La multi ani” si o primavara minunata tuturor doamnelor si domnisoarelor!

Sun Plaza Shopping Center, centrul comercial din sudul Capitalei, este un proiect dezvoltat de EMCT Romania si S IMMO AG. Deschis in februarie 2010, Sun Plaza vine in intampinarea clientilor cu trei abordari distincte: cumparaturi de baza (hipermarket, magazine de bricolaj si electrocasnice), zona de lifestyle, cu prezente de top din domeniul fashion (ancore pe suprafete medii si mari,magazine ale marcilor internationale), precum si o zona de divertisment si petrecere a timpului liber. Sun Plaza are o suprafata inchiriabila de 81,000 m2 si peste 210,000 m2 suprafata construita. Centrul are o parcare subterana cu 2,000 de locuri si o legatura directa cu statia de metrou Piata Sudului, realizata printr-un pasaj subteran.

Pentru informatii suplimentare:
Florina Axinia, +40721200431, [email protected]