fbpx

Sun Plaza da startul distractiei la inaltime: redeschide Sun Sensations Beach Club

Luna aceasta, terasa va gazdui in timpul weekend-ului, pe langa seri tematice, 3 concerte incendiare, sustinute de Deep Central, Sore si Ruby pe 11, 18 si 24 mai.
Destinatia ideala pe durata verii atat in timpul zilei cat si seara, Sun Sensations Beach Club, clubul de vara situat la etajul 1 al centrului comercial din sudul Bucurestiului, aduce in oras atmosfera boema de la malul marii, oferindu-le vizitatorilor spatii special amenajate atat pentru distractie cat si pentru relaxare.
Plaja cu nisip, sezlonguri, baldachine, zona de divertisment si atractii pe apa, beach bar spectaculos, restaurant cu bucatarie internationala, concerte, petreceri tematice, concursuri, seri de stand-up comedy sau de karaoke ii asteapta pe fanii infocati ai verii.
In plus, cei mari se pot distra alaturi de micutii lor, pentru ca Sun Sensations, ca o adevarata destinatie de vara, are si o zona de joaca special amenajata si un program saptamanal pentru copii.
Incepand cu luna mai, terasa Sun Sensations Beach Club va fi deschisa de vineri pana duminica intre orele 10:00 si 01:00 dimineata, pentru ca din iunie pana in septembrie aceasta sa isi astepte publicul si in timpul saptamanii, de luni pana joi, in intervalul orar 10:00 – 23:00, iar de vineri pana duminica intre 10:00 si 3:00 dimineata.

Sun Plaza Shopping Center, centrul comercial din sudul Capitalei, este un proiect dezvoltat de EMCT Romania si S IMMO AG. Deschis in februarie 2010, Sun Plaza vine in intampinarea clientilor cu trei abordari distincte: cumparaturi de baza (hipermarket, magazine de bricolaj si electrocasnice), zona de lifestyle, cu prezente de top din domeniul fashion (ancore pe suprafete medii si mari, magazine ale marcilor internationale), precum si o zona de divertisment si petrecere a timpului liber. Sun Plaza are o suprafata inchiriabila de 81,000 m2 si peste 210,000 m2 suprafata construita. Centrul are o parcare subterana cu 2,000 de locuri si o legatura directa cu statia de metrou Piata Sudului, realizata printr-un pasaj subteran.

Pentru informatii suplimentare:
Florina Axinia, +40721200431, [email protected]