Suifan – tratamentul barbatilor fericiti

Soluția Kwang Tze a lui Suifan este fabricată dintr-o combinație unică de ingrediente naturale. A fost dezvoltata de familia Suifan cu mai multe sute de ani în urmă, după decenii de cercetare și de atunci a devenit popular în întreaga lume. Produsul Suifan este destinat barbatilor, si ajuta impotriva ejacularii precoce.
Soluția Suifan a fost folosită de familiile regale ale dinastiei Ching. Suifan este vândut acum în întreaga lume și este foarte apreciat de utilizatori.

Produsul Suifan este disponibil in magazinul cu pastile potenta – PastilepotentaSam.ro la pretul de 65 lei si va ajuta:
pentru a prelungi erecția.
pentru a îmbunătăți funcția masculină.
pentru partile de lungă durată;

Căutați marca unică a lui Suifan, Kwang Tze Solution, înregistrată în multe țări, iar portretul fondatorului său imprimat pe cutie. Nu acceptați înlocuitori. Combinația de plante aromatice, adaugă o altă dimensiune plăcerii dumneavoastra si partenerului dvs. Soluția Suifan este înregistrată la Oficiul pentru Brevete și Mărci din Statele Unite, Reg. Soluția Kwang Tze a lui Suifan a fost dezvoltată în 1926 de Dr. Lai Yuk She după decenii de cercetări și descoperiri. Acest produs este rafinat din multe plante medicinale rare, urmând un proces de fabricație de ultimă oră.

Pentru a evita produsele contrafacute, vă rugăm să acordați atenție sigiliului său unic pe cutie.
Ingredientele din soluția Suifan: Frutus Cnidii, Pericarpium Zantoxi, Cortex Cinnamoomi, Radix Angelicae Dahuricae, Flos Caryophylli, Rhizoma Alpiniae Officinarum, Panax Ginseng, Rhizome Atractylodis.

Cum se aplica soluția Suifan?
Aplicați intr-un singur strat cu ajutorul pensulei pentru a obține un control maxim.

Avertizări 1. Nu lăsați niciodată această soluție să intre în contact cu ochii sau gura. Numai pentru utilizare externa. 2. Acest produs este periculos dacă este administrat pe cale orală. Aplicați numai un strat subțire. Opriți utilizarea în cazul în care apare disconfort după aplicare.
Produsul Suifan este disponibil in magazinul PastilepotentaSam.ro la pretul de 65 lei.