Sugestii pentru alegerea bateriei de baie potrivite

Fara doar si poate fiecare dintre noi a fost pus in situatia de a schimba o baterie de baie care s-a defectat sau care nu mai functiona deloc. De foarte multe ori suntem tentati sa alegem cele mai ieftine astfel de produse pentru ca apoi sa fim nemultumiti de calitatea de care beneficiem si de rezistenta in timp a bateriei. Prin urmare, atunci cand vrei sa gasesti o baterie baie de cea mai buna calitate si care sa se potriveasca perfect cu baia ta este indicat sa ai in vedere urmatoarele sugestii:

Tine cont de cum se monteaza bateria de baie

Atunci cand vei analiza o oferta de baterii pentru baie vei putea remarca faptul ca exista modele de baterie baie care vin montate pe perete, dar si baterii care se pot monta direct pe chiuveta. Prin urmare, inainte de a cumpara o baterie de baie verifica modul in care trebuie montata noua baterie si abia apoi decide-te asupra unui model de baterie baie.

Materialul din care este bateria pentru baie

Pe langa faptul ca materialul din care este fabricata o baterie de baie influenteaza calitatea si rezistenta acesteia, materialul poate sa ofere aspectul bateriei astfel incat aceasta sa se potriveasca sau nu cu un anumit design al baii. Tocmai de aceea, atunci cand urmeaza sa cumperi o noua baterie pentru baia ta poti opta pentru materiale precum inox, bronz sau alama, acestea fiind cel mai des utilizate materiale pentru fabricarea bateriilor pentru baie.

Mobilitatea pipei bateriei de baie

In functie de cum preferi sa utilizezi bateria de baie poti opta pentru o baterie care sa vina cu o pipa fixa, care nu se poate misca atunci cand folosesti bateria, dar la fel de bine poti alege un model de baterie baie avand o pipa pivontata sau mobila, aceasta permitand miscarea pipei pentru diverse utilizari. Totul tine de preferintele tale si de cum urmeaza sa folosesti bateria respectiva. Uneori o baterie cu pipa mobila este mai practica pentru a spala mai bine chiuveta, dar pe de alta parte o baterie cu pipa pivontata poate stropi foarte mult in jurul chiuvetei.

Calitatea bateriei de baie

Pe langa aspectele mai sus amintite, o alta sugestie pentru a gasi cel mai bun model de baterie pentru baia ta este sa alegi intotdeauna produse de cea mai buna calitate. Astfel, este indicat sa optezi pentru baterii de baie de la producatori renumiti precum Grohe, Kludi, Hansgrohe ori Teka.

Avand in vedere aceste sugestii atunci cand urmeaza sa cumperi o noua baterie baie, iti recomandam sa analizezi oferta de baterii pentru baie din magazinul online Admina. Acest magazin online comercializeaza obiecte si instalatii sanitare de cea mai buna calitate de la unii dintre cei mai renumiti producatori in domeniu.Mai mult decat atat, vei putea beneficia si de preturi fara concurenta atunci cand alegi sa cumperi de pe Admina.Intreaga oferta de astfel de baterii pentru baie din magazinul online Admina poate fi consultata pe www.admina-com.net in cadrul meniului „Instalatii sanitare”, la submeniul „Baterii”.