fbpx

Suferi de diabet? Mentine glicemia la un nivel normal cu Glykofit de la Ropharma

Prin urmare, chiar daca e greu de crezut, monitorizarea glicemiei va poate salva viata!

Stiati ca dupa masa, nivelul glucozei din sange creste, iar cand sunteti stresati, epuizati sau nu mancati regulat, glicemia scade? Un nivel scazut al glicemiei (hipoglicemia) poate fi identificat cu ajutorul celor mai comune simptome: starile de ameteala si oboseala subite, in timp ce nivelul ridicat al glicemiei (hiperglicemie) este mai greu de detectat deoarece nu apare dupa minute sau ore, ci dupa cateva zile. Astfel, daca nivelul glicemiei oscileaza sau creste, in timp, acesta poate cauza diabet, boli cardiovasculare, boli renale, distrugerea retinei sau afectiuni microvasculare.
Adoptarea unor masuri simple, dar eficiente, precum activitati fizice zilnice (30 minute/zi), o dieta echilibrata, bogata in fructe si legume cu un continut scazut de zahar (3-5 portii/zi), mentinerea greutatii corporale normale si evitarea tutunului pot avea efecte benefice in lupta cu diabetul.

Dudul alb reduce absorbtia glucozei

O buna metoda de mentinere a nivelului glicemiei sub control este administrarea de suplimente alimentare care conțin extracte de dud alb. Acesta se numara printre remediile eficiente in mentinerea nivelului glicemiei in limite normale prin absorbtia glucozei.

Insa beneficiile dudului alb nu se opresc aici:
▪ Este benefic in anumite afecțiuni cronice ale tractului digestiv, in imbunatațirea digestiei, stimularea apetitului și a secreției de acid gastric și in eliminarea constipației.
▪ Fructele de dud alb sunt folosite pentru eliminarea starii de oboseala și amețeala, a anemiei și a incontinenței.
▪ Frunzele de dud alb ajuta la eliminarea toxinelor din corp prin intermediul transpirației, in timp ce scoarța și ramurelele sunt utilizate in scaderea presiunii sangvine.
▪ Scoarța de dud alb mai este utila in calmarea tusei, a febrei, a durerilor de cap și a ochilor roșii și uscați

Știați ca in medicina chineza, fructele de dud alb sunt foloiste ca remediu natural pentru tratarea albirii premature a parului, purificarea sangelui si combatarea diabetului?

Glykofit – produs natural fara reacții adverse pentru reducerea glicemiei
Glykofit, produsul Ropharma conceput pe baza de extracte naturale din dud alb (Morus Alba) este un supliment alimentar antidiabetic cu administrare orala, ce actioneaza prin inhibarea enzimei alfa-glucozidaza si impiedicarea absorbtiei de glucoza și a carbohidraților la nivel intestinal, la pacientii cu risc de diabet si la pacientii cu diabet zaharat in faza incipienta.
Un alt beneficiu al administrarii Glykofit este faptul ca promoveaza secreția de insulina de catre celulele pancreatice, imbunatațește metabolismul glucidic și sinteza de glicogen hepatic, micșorand astfel nivelul glicemiei serice. In același timp, prin creșterea aciditații conținutului intestinal inhiba microflora patogena.
De aceea, Glykofit este propus ca un preparat de prima alegere pentru pacientii cu diabet zaharat de tip II, fiind recomandat si ca tratament adjuvant in diabetul zaharat tip I, in sindromul metabolic si ca remediu benefic pentru persoanele cu prediabet și din grupa de risc: persoane obeze, mai ales cele cu obezitate abdominala, persoane cu varsta mai mare de 45 de ani, persoane cu boala arteriala periferica, femei cu istoric de diabet gestațional, etc.
Glykofit se administreaza intern, cate o capsula de 300 mg, de trei ori pe zi. Produsul poate fi de asemenea folosit si in cazul pacientilor care utilizeaza insulina si nu este contraindicat in perioada sarcinii și lactației.

Glykofit poate fi achizitionat din Farmaciile Ropharma din tara sau online de pe site-ul Ropharma.