Sarbatoriti succesul firmei impreuna cu partenerii

Activitatea unei firme se bazeaza pe relatiile construite de-a lungul timpului cu furnizorii sau cu clientii, motto-ul Daruind vei dobândi fiind un secret al succesului.

Lucrurile marunte fac diferenta!

Fiecare client care intra intr-un magazin, intr-un birou sau in alt gen de spatiu al firmei va zambi daca intalneste personalul cu zambetul pe buze. Este o regula de baza intr-o afacere ca partenerii sau clientii sa fie tratati cu respect si cu toata atentia.

La alt nivel, al relatiilor cu partenerii principali ai firmei, oricat de mare ar fi presiunea timpului, oferiti toata atentia furnizorului care va face o oferta sau clientului care apeleaza la compania voastra. Propunerea unei cafele sau a unui ceai va fi intotdeauna apreciata!

Un pahar de sampanie impreuna cu partenerii de proiect

Daca firma tocmai a incheiat un proiect sau a lansat un produs, succesul unui astfel de moment poate fi o ocazie pentru a arata apreciere echipei firmei, dar si furnizorilor sau clientilor implicati. Un telefon de multumire pentru fiecare partener implicat in proiect va fi deosebit de apreciat, mai ales daca in timpul proiectului au curs telefoanele cu cerinte!

Beneficiile materiale pe care partenerii le au cu firma sunt importante, dar, de multe ori, este nevoie de timp peste program petrecut de acestia pentru reusita proiectului sau de alte mici detalii, care pot fi recompensate macar cu un pahar de sampanie ridicat in cinstea proiectului incheiat cu succes.

Invitati partenerii principali la aniversarile firmei!

Majoritatea firmelor marcheaza in fiecare an aniversarea inceperii afacerii sau ofera angajatilor un moment festiv inaintea sarbatorilor de iarna, cu cadouri si premii din partea companiei. Este o ocazie in care mici cadouri pot fi oferite si partenerilor firmei, pentru a le multumi, dar si pentru a-i tine aproape pentru viitor.

Iar magia unui moment de sarbatoare poate fi asigurata de un magician de evenimente corporate, care ar putea evidentia reusitele firmei si sa premieze meritele angajatilor si ale partenerilor in succesul companiei.

Este momentul perfect pentru a oferi agende, calendare si alte asemenea produse personalizate, insa cadourile speciale vor face invitatii la petrecerea firmei sa se simta speciali. Cel putin o felicitare personalizata, in care sa fie notate aprecierile contributiei personale la succesul firmei vor cantari la fel de mult precum cadoul.