Succes garantat pentru prima editie a evenimentului ZUMBA MARTISOR

16 martie 2012
Autor:
dowmedia08

Cel mai HOT eveniment al inceputului de an desfasurat in data de 3 martie, ZUMBA MARTISOR, a adunat in sala de gimnastica a Complexului Sportiv Lia Manoliu, peste 200 de pasionati ai ritmurilor latino si adepti ai unui stil de viata sanatos. Evenimentul i-a avut in prim plan pe Martin Mitchel si Pedro Camacho, instructori de Zumba recunoscuti la nivel mondial, care au intretinut atmosfera timp de aproximativ 4 ore.
In cadrul aceluiasi eveniment a avut loc si lansarea unui nou timp de sport, ZUMBA SENTAO, un antrenament plin de viata si foarte apreciat de catre participanti. Organizatorii evenimentului s-au declarat extreme de multumiti de organizare si de prezenta in numar atat de mare la aceasta prima editie a evenimentului.
ZUMBA MARTISOR a fost organizat de catre Luana Lazar, instructor de Zumba in cadrul unei Sali de Sport din Bucuresti, cu ajutorul agentiei de PR enTourage Communications.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram