fbpx

Studiu B smart – Rent a Car: Renault Clio 4 pe primul loc in preferintele clientilor in 2015

Renault Clio 4, oferit spre inchiriere de B smart – Rent a Car, ocupa primul loc in preferintele clientilor pentru inchirierea unui autoturism.

Astfel, conform cererilor de inchiriere inregistrate pe tot parcursului anului 2015 si analizand opiniile primite din partea clientilor, Renault Clio 4 a reusit sa surclaseze alte marci propuse pentru inchiriere din portofoliul curent.

Clientii B smart – Rent a Car s-au aratat incantati de Renault Clio 4, o masina ce asigura confort sporit atat soferului, cat si pasagerilor. Acest lucru se datoreaza, in principal, raportului calitate – pret oferit de B smart – Rent a Car, cat si a performantelor acestei masini: consum mixt redus la numai 4,5 L / 100 km; card de acces si demaraj; ESP si Hill Start Assist; faruri de zi LED; geamuri electrice fata si oglinzi electrice; Radio Bluetooth® dotat cu sistemul inteligent Renault Bass Reflex.

Pe urmatoarele pozitii in topul preferintelor de inchiriere masini ale clientilor care au apelat la serviciile B smart – Rent a Car, s-au clasat: Dacia Sandero (22%) si Volkswagen Golf (9,5%).

B smart – Rent a Car dispune de o flota consistenta de masini, intr-o gama variata de culori, neinscriptionate si echipate cu motoare diesel sau benzina. Intreaga flota auto este intretinuta conform specificatiilor producatorilor, iar dupa fiecare inchirere se executa procedura standard de verificare completa a autovehiculelor.