fbpx

Studio Metal da viata confectiilor metalice

Metalul este un material dur folosit cu precadere in constructii, insa, in ultimii ani, designerii de interior au inceput sa il folosesca si pentru decorarea locuintelor, a restaurantelor sau a birourilor. De la stilul minimalist si pana la cel industrial sau contemporan, metalul poate prinde viata sub cele mai interesante forme. Echipa de la Studio Metal, spre exemplu, reuseste sa creeze adevarate bijuterii pornind de la cele mai nastrusnice idei.

Designul unic al confectiilor metalice

Metalul reuseste sa ofere un aer elegant locuintei atat timp cat este folosit cu masura. Se poate utiliza pentru confectionarea corpurilor de iluminat, a balustradelor, a gardurilor, a portilor sau chiar a suporturilor pentru flori. Se combina de minune cu lemnul, efectul vizual fiind unul de exceptie.

La StudioMetal.ro, echipa se ocupa de fiecare proiect in parte de la stadiul de idee si pana la implementare si montare. Viziunea fiecarui client este ascultata cu atentie si transpunsa intr-un produs complet functional ce urmeaza sa fie montat cu grija de oameni profesionisti. Portofoliul disponibil pe site cuprinde unele dintre cele mai reprezentative proiecte astfel incat clientii sa isi poata face o idee asupra modalitatii de lucru.

Metalele folosite pentru realizarea diverselor piese sunt taiete cu precizie, slefuite in mod profesionist si apoi se opteaza pentru vopsitorie in camp electrostatic ceea ce ofera posibilitatea alegerii unei palete complexe de culori (mate sau lucioase).

Studio Metal | Vopsitorie in camp electrostatic | StudioMetal.ro

vopsitorie in camp electrostatic

Clientii isi pot personaliza astfel confectiile metalice in functie de preferinte. Vopsirea se realizeaza in mod uniform si calitativ, rezistenta in timp fiind net superioara altor tehnici utilizate. Mai mult decat atat, vopseaua nu corodeaza, nu este afectata de conditiile meteo si este rezistenta la impact si zgarieturi.

Produsele sunt realizate cu profesionalism multumita personalului calificat si a utilajelor din dotarea atelierului. Materialele folosite sunt de o calitate superioara si se ridica la cele mai inalte standarde europene.

Pretul fiecarui proiect variaza in functie de structura si complexitate. Clientii au posibilitatea de a solicita o oferta prin completarea formularului disponibil pe site-ul StudioMetal.ro. Echipa este deschisa oricaror idei, rezultatul final fiind unul calitativ si durabil.