fbpx

Be You Studio, emblema prestigiului in materie de videochat

Be You Studio

Studiourile de videochat activeaza de ani buni pe piata muncii din tara. Nu mai sunt o nisa noua, in schimb, s-a dezvoltat cu mult mai mult acest domeniu si competitia este remarcata. Intr-o mare de oferte ale studiourilor de videochat, Be You Studio se remarca fara doar si poate.

Exista numeroase motive pentru care aceasta locatie a devenit un nume de referinta pentru piata de videochat. Pentru ca s-au preocupat in mod complex sa investeasca in echipa, in studio si in modul in care se desfasoara toata activitatea aici, pentru ca respecta fetele si le ofera o oportunitate de job ce implica rasfat si un mediu placut, studioul Be You este clar sus plasat intr-un top al angajatorilor pe aceasta nisa.

Rasfat financiar

Asa cum se informeaza publicul pe site-ul oficial, respectiv www.beyou-studio.ro, sumele de bani castigate sunt dintre cele mai mari. Spre exemplu, modelele parte din echipa celor de la Be You Studio primesc un comision intre 50 si pana la 80%, net. Plata se face dupa ce se achita catre stat toate taxele aferente impozitelor, deci studioul lucreaza legal, cu transparenta si se ocupa de toate aspectele legale implicite, ca in cazul oricarui alt job.

Mai mult decat atat, sumele fabuloase nu numai ca se promit, insa in concret se castiga. Ca drept dovada, se angajeaza la plata la zi daca modelele asta isi doresc. Se ofera un bonus de genul 300 de dolari inca de la angajare, tinute gratuite pentru diferitele ipostaze pe care modelele doresc sa le reprezinte zi cu zi.

Oferta de angajare a celor de la Be You Studio este si mai complexa de atat. Nu numai ca se garanteaza sume de genul 3000 de lei pe luna si 80% din comision din prima luna, ci si alte bonusuri de motivare, primite de-a lungul  colaborarii cu ei.

Cerere si oferta

Daca cineva este interesat de o oferta de job in acest domeniu, cel putin cand vine vorba de studioul Be You, conditiile sunt avantajoase din toate punctele de vedere. Spre exemplu, cerinta este ca varsta minima sa fie de 18 ani, insa nu se axeaza pe o idee de superficialitate maxima de genul ca fetele sa aiba o silueta de manechin.

Tocmai pentru ca frumusetea este atat de diferit interpretata de catre fiecare in parte, nu exista un tipar anume dupa care sa se mearga. Se apreciaza implicarea, determinarea si alte calitati ce tin de personalitatea si caracterul fiecarei fete.

Mai mult decat atat, se cer cunostinte de limba engleza insa la nivel conversational. Asta pentru ca domeniul in sine are legatura cu siteu-rile straine iar interactiunea cu publicul lor, cu interlocutorii dornici de comunicare se realizeaza in engleza. Desigur ca, o echipa completa din cadrul studioului se dedica pentru ca fetele, modelele sa se dezvolte profesional.

Ca o concluzie, cand vine vorba de Be You Studio, totul este la superlativ: atat castigurile, cat si conditiile in sine ale studioului. Totul pentru ca modelele lor sa se simta rasfatate.