Struti Tinca – o ferma de struti cu experienta si maturitate in Romania

ferma de struti

Struti Tinca este cea mai veche ferma de struti din Romania, primele pasari fiind achizitionate in anul 1999. Pana la momentul achizitionarii si amenajarii locatiei actuale, aceste pasari au fost crescute in gradina casei.

Ca si locatie, ferma este situata la aproximativ 2 km de localitatea Tinca, in apropiere de halta CFR Gurbediu, pe soseaua ce leaga orasul Salonta de Beius.

Conditiile de crestere a strutilor, sunt optime, iar ingrijirea pasarilor se realizeaza atent de catre un personal responsabil si competent.

Mai multe despre ferma de struti Tinca

Preocuparea proprietarilor fermei de struti Tinca, este aceea de a avea in permanenta pasari de cea mai buna calitate, principala problema a acestor pasari, in Europa, fiind consangvinizarea. Din acest motiv, ferma a facut achizitii de oua din Africa de Sud, patria strutilor, astfel ca ferma detine in prezent 8 familii reproducatoare independente genetic.

In total, ferma de struti Tinca detine 15 familii reproducatoare. Produce pui, iar o parte dintre acestia sunt vanduti altor crescatori, iar o parte este crescuta in cadrul fermei pana la varsta de 1 an, cand sunt livrati pentru sacrificare.

Ferma de struti Tinca are colaborari cu mai multe abatoare din afara tarii: din Europa Ungaria, Cehia, Italia, Franta, detinand din anul 2013, autorizatie europeana de comert. Bineinteles, ferma are colaborari si cu abatoarele din Romania.

Contactati ferma de struti Tinca pentru mai multe detalii!

Daca sunteti interesati sa aflati mai multe detalii despre activitatea noastra sau daca doriti sa incheiati un parteneriat cu ferma de struti Tinca, nu ezitati sa intrati in legatura cu noi, cat mai curand.

Vom fi bucurosi sa impartasim din experienta acumulata de-a lungul anilor, acelor persoane care sunt interesate de cresterea strutilor in regim de ferma sau, pur si simplu, pentru consum propriu.

Ferma de struti Tinca creste pasari de cea mai buna calitate!

Avand in vedere ingrijirea pe care le-o acordam pasarilor, starea de sanatate a acestora este foarte buna, iar carnea este delicioasa si poate fi consumata cu incredere.

Cei care vor sa porneasca o afacere in domeniu sau cei care vor sa aiba o sursa sigura de carne de strut, pot intra oricand in legatura cu reprezentantii fermei de struti Tinca, avand certitudinea ca fac cea mai buna alegere.

Cei care ne-au contactat pana in prezent, precum si colaboratorii nostri numerosi, sunt foarte multumiti atat de serviciile pe care le oferim, cat si de “produsele” noastre.

Va asteptam cu interes solicitarile si va asiguram ca nu veti regreta nici voi (la fel ca si ei) in cazul in care ne alegeti ca si partener.

Suntem o ferma de struti, serioasa, care pune accent pe calitate si se ghideaza dupa principii bine stabilite, principii care au condus si ele la succesul de care ne bucuram in prezent.

Contactandu-ne, va veti convinge la randul vostru, de capabilitatea, profesionalismul si seriozitatea echipei noastre, precum si de calitatea produselor si a serviciilor pe care le oferim cu drag.


DATE DE CONTACT

Website: www.strutitinca.ro

Adresa: Str. Dorobanților nr.14, com. Tinca, jud. Bihor

Telefon: 0744.1657.87