Strombafort Balkan. Ce trebuie sa stii despre el

Utilizarea steroizilor nu este tocmai legala, insa cu toate acestea, exista numerosi steroizi de vanzare  iar numarul sportivilor care ii folosesc este din ce in ce mai mare. Este normal, in conditiile in care sunt foarte eficienti. In Romania, cei care comercializeaza steroizi trebuie sa aiba o multime de aprobari pentru asta iar cei care cumpara trebuie sa aiba prescriptie medicala pentru ei. Este greu de crezut ca majoritatea sportivilor au prescriptie medicala, asadar, daca te hotarasti sa folosesti steroizi este indicat sa fii cat se poate de informat in ceea ce ii priveste.

Unul dintre steroizii cei mai populari est e Strombafort Balkan  Este un steroid ieftin, care vine sub forma de comprimate si reusseste sa aiba o multime de beneficii: arde grasimi, ajuta la cresterea masei musculare si de asemenea, ajuta la definirea masei.

Ce trebuie sa stii despre Strombafort Balkan?

In primul rand, trebuie sa stii ca il poti descoperi si sub denumirea de Winstrol sai Naposim. Dwe-a lungul timpului a fost baza unui numar mare de scandaluri de doping, inclusiv in cazul unor medaliati cu aur, cum ar fi sprinterul Ben Johnson. Este un steroid cu activitate androgenica mica, care ajuta foarte mult la definire si striere. Tocmai de aceea, cel mai adesea este intalnit la modelele de fitness.

Poate sa fie excelent si in anumite probleme medicale, cum ar fi osteoporoza sau deficientele de crestere. De asemenea, este utilizat si in anumite forme de cancer de san.

Spre deosebire de alti steroizi, Strombafort Balkan este bland si este folosit deopotriva de femei si de barbati. Pe langa faptul ca ajuta la definire si la obtinerea unei musculaturi ptuernice, este deosebit de eficient la imbunatatirea performantelor fizice.

Cum se administreaza acest steroid?

Administrarea trebuie sa se faca in doze de maxim 15-20 de miligrame pe zi si este recomandata pe cale orala. Injectiile sunt mai atractive din punct de vedere al pretului, insa administrarea pe aceasta cale poate aduce mai multe riscuri.

Desi este un steroid relativ sigur, exista anumite efecte secundare de care trebuie sa fii constient:

  • Poate duce la efecte secundare androgenice, precum acneea sau caderea parului. De asemenea, daca este utilizat fara un androgen poate sa provoace disfunctii erectile;
  • Poate duce la cresterea parului pe corp la femei, la ingrosarea vocii si marirea clitorisului;
  • Are anumite efecte secundare cardiovasculare daca se depaseste doza si de asemenea, poate avea efecte secundare asupra ficatului.

Per total insa, este un steroid eficient care atunci cand este administrat corect nu genereaza probleme.