fbpx

Strapon – secretul noptilor fierbinti in dormitor

Momentele fierbinti din dormitor vor contribui intotdeauna la condimentarea relatiei de cuplu. Exista diferite metode prin care iti poti satisface partenerul sau partenera, insa printre cele mai eficiente se numara practicile sexuale incitante. Din aceasta categorie face parte si straponul, o jucarie sexuala menita sa ofere partenerului placeri intense, care sa amplifice puterea atractiei.

Un strapon este o jucarie sexuala alcatuita din doua elemente, un ham sau un suport care se pozitioneaza in jurul taliei si un dildo atasat de ham. El este folosit, in general, pentru experimentarea unor noi partide sexuale si poate fi folosit atat de catre femei, cat si de catre barbati.

Cum iti poti ajuta partenera sa atinga placerea suprema prin intermediul unui strapon

Orgasmul reprezinta apogeul placerii atunci cand vine vorba despre relatia intima in cuplu. Practic, este o dovada a reusitei actului sexual si, implicit, a atractiei dintre cei doi parteneri. Dar aici intervine si rolul straponului. Cu ajutorul acestuia, poti amplifica, fara doar si poate, placerea. Printre principalele avantaje de care dispune aceasta jucarie se numara si implicarea reala a partenerului de sex masculin. Astfel, in timpul actului intim, nu doar straponul isi va face simtita prezenta, ci si corpul celui care il foloseste. Include straponul in cele mai fierbinti momente din viata de cuplu si ofera-i partenerei tale experiente memorabile!

Straponul, ideal pentru pentru satisfacerea deplina a oricaror dorinte sexuale

Penetrarea dubla se numara printre fanteziile sexuale care pot fi indeplinite cu ajutorul unui strapon. Poarta o astfel de jucarie sexuala, iar partenera ta va fi pe deplin satisfacuta! Pentru ca in majoritatea cazurilor straponul se regaseste sub forma unui organ genital masculin aproape real, penetrarea dubla poate fi pusa in practica mai simplu decat te-ai fi asteptat. Gandeste-te la un joc erotic incitant si pune in aplicare cele mai eficiente trucuri de seductie! Veti avea parte de o noapte fierbinte in propriul dormitor!

Magazinul online Red-Box iti pune la dispozitie o gama variata de astfel de produse, disponibile in diferite modele si culori.