StoneMania Bijou Magazin pietre semipretioase

StoneMania Bijou – The light within
Bijuterii confecționate exclusiv cu pietre semiprețioase și cristale naturale

La StoneMania Bijou găsiți bijuterii handmade lucrate cu argint și pietre rare( diamant, rubin, safir, smarald, opal, rodocrozit, diopsid crom, kianit, morganit, turmalină, piatra soarelui și piatra lunii naturală, crisopraz, sugilit, peridot, malachit natural etc. ), dar și bijuterii cu pietre semiprețioase comune( ametist, aventurin, cuarț, lapis lazuli, acvamarin, agate, turcoaz, sodalit, coral, ochi de tigru, perle de cultură etc. ) montate cu metale rodiate, sau, după preferință cu argint 925.

Bijuteriile cu cristale confecționate la StoneMania Bijou pot fi purtate în funcție de zodie, pentru chakre, pentru proprietățile lor terapeutice și nu în ultimul rând pentru frumusețea lor naturală. Formată dintr-o echipă de oameni cu experiență, datorită profesionalismului și flexibilității de care au dat dovadă de-a lungul timpului, StoneMania Bijou face parte din topul celor mai apreciate firme care comercializează pietre fine și cristale naturale din România.

Trecând pragul magazinului puteți avea încredere că veți fi informați 100% corect despre produsele comercializate, veți ști cu siguranță dacă cristalul este colorat artficial, dacă este o piatră de sinteză sau dacă este 100% natural.

În magazin, bijuteriile se pot modifica pe loc dacă este cazul. Toate cristalele vin însoțite de certificat de garanție și conformitate.
Puteți vizita site-ul oficial sau magazinul StoneMania Bijou din București, Strada Nicolae Mavrogheni Nr 2, Universitate