Stiluri diverse pentru preferinte pe masura – inele de logodna Diamag

diamag.ro

Primul prag pe care orice barbat trebuie sa il treaca cu bine in calitate de viitor sot este cel al cererii in casatorie. In mod obisnuit, acesta este menit a surprinde o incarcatura emotionala foarte puternica, dar o serie de detalii trebuie foarte bine punctate inca de la inceput pentru ca rezultatul sa fie unul surprinzator si pentru viitoarea mireasa.

Nu mai este un secret pentru nimeni cat de greu si de dificil este pentru un barbat sa organizeze tot acest moment, asa ca pentru a ajuta cu privire la acest aspect sunt oferite tot mai multe sfaturi din partea specialistilor. In acest sens, detaliile si toate celelalte elemente legate de decorul in care va avea loc momentul, precum si maniera prin care iubita va fi surprinsa devin niste chestiuni care pot fi destul de simplu de realizat.

Insa o adevarata provocare pentru orice barbat poate fi gasirea inelului de logodna care sa respecte toate criteriile de baza si care sa il faca adecvat momentului. Pe www.diamag.ro este disponibila o gama larga de inele destinate acestui moment special, o gama definita de diversitate si calitate superioara.

Materialul favorit al bijuteriilor mai spectaculoase, aurul este cel caracteristic inelelor oferite de magazinul Diamag. In functie de culoarea aurului, a formei si dimensiunii diamantului, precum si a pietrelor pretioase aditionale, barbatii pot alege inelul cel mai potrivit raportat si la personalitatea viitoarei sotii.

Stilul traditional si conservator

Daca iubita ta este caracterizata de spiritul familist si usor mai traditional, iar acest lucru se reflecta in mod special si asupra tinutelor si imaginii zilnice, atunci trebuie sa stii ca varianta de inel de logodna care este cea mai potrivita este cea care prezinta o forma rotunda a diamantului. De asemenea, inelul este recomandat a fi din aur alb pentru ca permite combinatii foarte simple si cu celelalte elemente din tinuta si nu ofera vreo nota de extravaganta in aspectul fizic.

Stilul elegant si rafinat

Gusturile mai sofisticate isi gasesc satisfactia in inelele de logodna care ofera un diamant de tip princess si care poate surprinde si alte detalii care realizate cu maximum de bun gust. Culoarea inelului nu este impusa, insa aurul galben ar putea fi optiunea de top. Ilustreaza cel mai inalt nivel de eleganta si lux, sugerand o nuanta regala care poate fi accesorizata cu anumite pietricele mai simple, avand efectul de a echilibra rezultatul final.

Stilul puternic

Forma ovala a diamantului reda cel mai bine acest stil la o femeie. Increderea in propria persoana si forta unei femei sunt ilustrate prea putin de imaginea inelului de logodna, insa unul care prezinta caracteristici de mici dimensiuni si care nu surprinde prin pregnanta si expresivitate nu se poate asocia deloc acestui stil.

Stilul dinamic si jucaus

Femeile care inca mai pastreaza spiritul copilaros si care sunt adeptele cromaticii scaparatoare pot fi surprinse cu un inel de logodna realizat din aur roz sau cu un diamant care ofera reflectii colorate. O astfel de personalitate se va orienta mereu catre noile trend-uri in mooda, ceea ce face necesara prezenta unor detalii cat mai energice si naturale pentru a permite cat mai multe combinatii.

Stilul original

Inelul cu diamante prinse unul dupa altul intr-o montura circulara reprezinta varianta cea mai adecvata pentru acest stil. Culorile de aur alb si roz sunt favoritele pentru ca nu surprind o prea mare incarcatura cromatica sau de detalii cum ar fi oferita in cazul celui galben. Aceste inele se remarca prin faptul ca imbina anumite elemente din trecut cu cele din prezent, oferind un rezultat complex redat de o tehnica meticuloasa.

 

Alegerile se pot realiza intr-o maniera foarte facila si prompta daca sunt cunoscute si stabilitate dinainte anumite puncte cheie legate de personalitatea si gusturile viitoarei mirese, precum si existenta unui anumit simt estetic pentru bijuteriile de calitate.