Stilul Avarca, in continuare dorit – descopera optiunile de incaltaminte Avarca pentru orice sezon

Sandale-avarca.ro

Sezonul cald al acestui an a adus in lumina si in preferintele publicului stilul de sandale Avarca, celebrele tipuri de incaltaminte de provenienta din Spania, din regiunea Menorca. Acestea se definesc prin calitate, rezistenta si prin faptul ca arata bine si te fac sa te simti bine deopotriva. Ca si cand o era in care se faceau prea multe compromisuri legate de confortul picioarelor s-a incheiat, lumea cauta produsele Avarca, insa desigur cele originale.

Acum in sezonul rece nu se poate spune ca trebuie uitat acest stil, ci mai degraba adaptat. Asadar, celebrul magazin online https://sandale-avarca.ro/ ce punea la dispozitie modele diverse de sandale Avarca vine in intampinarea celor interesati si cu alte  tipuri de incaltaminte, adaptate altor sezoane.

Ghetele pentru barbati

Pentru barbatii interesati de ghete cu stil, modelele Noa sunt disponibile la sandale-avarca.ro. Acestea se definesc prin taietura simpla, dar inalta, linia ghetei fiind la glezna. Sunt simpli in aparenta, din piele intoarsa, cu un varf clasic rotund si confortabil desigur. Un alt element clasic este reprezentat de inchiderea in siret. Cusaturile fine, contrastante fata de cromatica ghetelor, fac ca aceste ghete sa fie deosebite, inedite, atractive.

Sunt disponibile in marimi diverse, spre marele avantaj al celor care isi doresc sa adauge astfel de ghete pe lista de achizitii. In plus, ca si stil se potrivesc tinutelor diverse, de la cele smart casual la cele elegante sau simple, de zi cu zi. In tonuri de maro, ceva mai indraznete in ton de rosu sau albastru, aceste tipuri de ghete prezinta varietate si din punct de vedere cromatic.

Stilul sport

Pentru cei care indragesc mai degraba stilul sport, sandale-avarca.ro dedica o sectiune special acestui stil. De data aceasta designul este mai variat, atat pentru cei cu gusturi rebele, cat si pentru cei cu preferinte mai clasice. Elemente decorative, detalii metalice, tinte, texturi lucioase sau printul army sunt doar cateva de amintit aici, optiuni cu care incaltamintea sport capata alte valente. Sunt chiar departe de pantofii cu care iti vei dori sa mergi la sala si mai degraba reprezentativi pentru stilul casual, de zi cu zi, pentru tinutele de strada.

Ceva inedit aici se refera si la acei pantofi sport ce nu au sistem de inchidere, sunt confortabili si in stilul lor minimalist au doar un logo in relief, subtil plasat.

Stilul sport pentru femei

Nu doar reprezentantii masculini isi regasesc aici optiuni dorite de incaltaminte, ci si femeile. Pentru acestea incaltamintea sport vine in variante viu colorate, cu printuri originale. Se disting cei cu note aurii sau argintii, cei cu pietre supradimensionate, plasate central. La fel de atipica este si combinatia intre pantoful sport si detaliile de design ce sunt mai degraba chic.

Atrag atentia si acei pantofi cu animal print dar colorat, in tonuri de rosu sau cei gri cu funde decorative pe toata suprafata.

Sandale-avarca.ro nu conteneste sa surprinda publicul si la capitolul preturilor. Asadar cei interesati de incaltaminte deosebita si la preturi echilibrate isi vor gasi aici sursa potrivita.