Stil de nunta: Twilight

Cea mai asteptata nunta din lumea filmelor a inspirat toate femeile de pretutindeni. Daca esti fan al celebrelor carti “Twilight” si iti doresti o nunta ca in filme, poluscentercluj.ro iti dezvaluie secretele unei nuntii in stilul Amurg.

Stilul Amurg: rustic si diafan

Acest inedit concept a fost folosit prima data de doi organizatori de nunti din Statele Unite ale Americii, Lina Wallace si Heather Ham. Inspiratia lor a venit din randurile cartiilor “Am vazut diferite interpretari, cel mai adesea fiind folosit stilul gotic, insa noi am vrut sa redam viziunea noastra”, au marturisit cele doua organizatoare.

Pentru buchetul de mireasa s-au folosit bujori si trandafiri. Aranjamentul a fost legat cu o panglica alba simpla, inscriptionata cu celebrul citat din Amurg “astfel leul s-a ingragostit de miel” cu o caligrafie speciala. De asemenea, poti folosi alte citate precum “Esti brandul meu personal de heroina“, “Te iubesc mai mult decat orice pe lumea asta” sau “De cele mai multe ori visez ca voi fi cu tine intotdeauna.”

O alta idee inspirata este sa citesti pasajul preferat din carte in timpul ceremoniei sau sa cosi citatul in interiorul rochiei de mireasa sau pe partea din spate a cravatei.

Decorul nuntii Twilight

Merele au un rol foarte important in carte, fructul fiind si inspiratie pentru prima coperta a cartii. Le poti folosi pe post de suport pentru lumanari sau poti vopsi marul in argintiul si sa-l folosesti pe post de decoratiune.

Prezidiul mirilor este facut in totalitate din flori albe (trandafiri, hortensii) si cateva floricele verzi, scena este inspirata din cartea Amurg “Am fost uimita de abundenta de flori albe care atarnau peste tot in camera”, a declarat organizatorul de nunti.

Meniul este inscriptionat cu numele fiecarui invitat (personalizat) si este legat cu o panglica din satin de culoarea ciocolatei si aranjat intr-un bol de cristal. Poti pune un singur bol in mijlocul mesei si toate meniurile in interior, ai grija ca fiecare invitat sa-si vada numele clar.

Pentru o atmosfera romantica foloseste trandafiri si cristale suspendate, cu siguranta vor impresiona invitatii.

Tortul miresei este facut din ciocolata alba impodopit cu un mar argintiu in locul celebrilor miri si imaginea unor copaci pe margini.

Marturiile de nunta au rolul de a le aminti invitatiilor tai despre nunta visurilor tale. Marturiile ideale pentru acest stil de nunta sunt piesele de sah, precum in imaginea din galerie poti sa legi micuta piese cu o panglica pe care sa fie scrie numele vostru.