Stikere decorative pentru o camera de fetite

stickere decorative

Acum ca tot avem 3 fete ne-am gandit sa reamenajam camera fetelor, ca poate poate cea mare sa plictisit deja de aspectul de pana acum. Am vazut la prietenii nostri picturi realizate manual pe peretii liberi din camera si am crezut ca asta ar fi solutia. Initial ma orientasem la un tapet simpatic, dar m-am razgandit repede cand mi-am adus aminte cat de greu se da uneori jos de pe perete un tapet, mai ales ca fetita mea de doi ani confunda uneori peretele cu o foaie de hartie si nu stiu cat poate rezista un tapet pana la stadiul de insuportabil (prea multe mazgalituri).

Intamplator ieri am cautat si am gasit pe net stikere decorative mari foarte interesante, dintr-un singur stiker mare sau din mai multe stikere mai mici, acestea au tot felul de modele si desene cu personaje din desene animate sau povesti. Mie imi plac aceste stikere decorative uriase care sunt de dimensiunea unui perete.

Dupa ce am citit ca fata de tapet, vopsea (folosita de pictorii ce deseneaza peretii) sau abtibilduri obisnuite le poti dezlipi si chiar muta fara a lasa pe perete urmele de la lipici si in plus ei spun ca sunt si spalabile (nu stiu daca se sterge de pe ele si urmele de pix sau carioci lasate de fetita mea).

Pretul mi se pare relativ OK, chiar daca nu sunt foarte ieftine, dar daca tin cont de marime si ca astfel nici nu imi stric peretii, si cand copiii se plictisesc de aceste stikere le pot da usor jos si pot pune altele noi mi se par chiar ieftine.

Inca nu ne-am hotarat ce model o sa punem, mai ales ca trebuie sa fie pe gustul a 3 fete (chiar daca una are doar cateva saptamani si nu prea stie sa le pretuiasca). Fata cea mare a promis ca va plati din banii din pusculita ei daca o vom lasa sa aleaga ea stikerele decorative pentru camera de fetite.

Oricum suntem convinsi ca in combinatie cu restul mobilierului (pentru fata cea mare este un pat cu etaj facut la comanda), pentru cea mijlocie un pat roz cu un design special pentru fetite, iar cea mai mica are un patut pentru bebelusi.

Mai multe povesti si stiri pe www.preferate.net.