fbpx

Stii sa te aperi de stres? Dar sa te motivezi?

BPP Professional Education organizeaza ultimele cursuri pe anul 2011, abordand doua teme de interes general: stresul si motivatia.
Parte din programul de dezvoltare personala a diviziei GoWise, cursurile sunt dedicate celor care se confrunta cu probleme de gestionare a stresului sau au nevoie de un program de motivare pentru atingerea viitoarelor scopuri. Cursurile sunt structurate pe durata a doua oare jumatate si au pe langa partea informativa, si un bogat continut practice.

Sesiunile Open Day sunt urmatoarele:

13 Decembrie, De Stres, incepand cu ora 16.

14 Decembrie, Managementul Motivatiei, incepand cu ora 16.

Sesiunile Open Day sunt gratuite si pot participa membrii companilor, manageri din departamentele HR sau persoane fizice cu functii de decizie.

Lectorul BPP care va dezvolta si furniza aceste programe de training este:

Adriana Petrescu, public speaker, psiholog cu peste 20 de ani de experienta în domeniul comunicarii construieste programe personalizate si sesiuni de coaching în cadrul BPP Professional Education. Cu o vasta experienta in construirea de strategii si management, Adriana Petrescu a pozitionat numeroase companii straine si autohtone pe piata romaneasca. Mereu aproape de oameni si de nevoia lor de performanta, intelegand perfect piata prin prisma experienței sale extensive, cariera ei se axeaza pe domeniul dezvoltarii personale. Training-urile pe care le pregateste se adresează unui public care doreste sa se autodepaseasca printr-o cunoaștere perfecta a sinelui si a capabilităților personale.