Sticla vopsita-de o eleganta deosebita

Oricand aveti nevoie de placari cu sticla vopsita apelati cu incredere la firma Dekoflex Ind Srl pentru rezultate exceptionale. Sticla vopsita acopera o arie larga de intrebuintare, fiind destinata in special situatiilor in care se doreste sa se obtina un aspect estetic deosebit si anumite performante cu privire la controlul solar.

Asadar, este recomandata in amenajari interioare unde are un real succes sau este folosita la diferite fatade, aducand un plus de eleganta spatiului respectiv. Sticla trece printr-un proces de securizare, ceea ce ii confera rezistenta marita si totodata, previne riscul de spargere termica.Pentru mai multe detalii nu ezitati sa accesati cu incredere siteul www.studio-vitralii.ro

Placarea cu sticla colorata aduce un plus de originalitate fiecarui spatiu, dat fiind faptul ca ofera o personalitate distincta locuintei respective. Aceasta se foloseste pentru a inlocui clasica faianta si a imbunatati aspectul estetic al bucatariilor moderne dar si pentru placarea peretilor din casa pentru a inlocui cu succes vopseaua plictisitoare.

In general, placarea cu sticla este recomandata in bai, bucatarii, dar si in spatii comerciale sau zone cu trafic intens din spatii de birouri, receptii de hoteluri, cabinete medicale sau altele. Optand pentru placarea cu sticla beneficiati de nenumarate avantaje, dat fiind faptul ca peretii de sticla se pot curata si steriliza cu usurinta. In plus, sticla are un luciu aparte care confera eleganta si stil oricarei incaperi.

Sticla vopsita-alegerea optima

Pentru placarea cu sticla vopsita se foloseste sticla securizata care poate fi personalizata dupa bunul plac. Puteti alege ce culoare doriti pentru a se potrivi cat mai bine cu designul de interior al incaperii respective.Placile de sticla sunt prinse cu usurinta iar taierea se face la orice dimensiune astfel incat sa arate cat mai bine atunci cand este dispusa pe suprafata peretelui.

Sticla vopsita-ideala pentru bai si bucatarii

Avand in vedere ca sticla vopsita este montata in bucati de mari dimensiuni nu mai sunt rosturi inestetice iar sticla are o mare amploare vizuala, deosebit de placuta.La Dekoflex Ind Srl lucreaza o echipa dinamica care da dovada de profesionalism si seriozitate de fiecare data si va ofera servicii de cea mai buna calitate. Flexibilitatea ofertelor si oferta de solutii practice si fiabile pentru clienti ii face sa fie admirati si apreciati pe scara larga.

In activitatea pe care o practica urmaresc sa isi atinga obiectivele propuse si-anume sa satisfaca cerintele atat de diverse ale clientilor folosind materiale de calitate inalta la preturi avantajoase. Ei fac tot ceea ce le sta in putinta pentru a va transforma visele in realitate si va intampina cu solutiile cele mai eficiente care sa va ajute sa va puneti ideile in practica.