Stiai ca exista un bordel cu papusi gonflabile in Spania?

Papusi gonflabile

A merge la o dama de companie nu este intotdeauna cea mai buna alegere pe care o poti face. In lipsa unei partenere de cuplu sau cand aceasta este plecata in lungi calatorii in scop de business, nu este necesar sa iti faci de cap si sa o inseli. De aceea, in lume exista un bordel cu papusi gonflabile unde barbatii pot merge sa se distreze cu niste femei care nu le pot refuza nicio placere. Pe site-ul sex shop-ului Bucuresti http://amsterdamsexshop.ro/ pot fi admirate si achizitionate asemenea papusi.

Ideea bordelului de papusi gonflabile

Intr-o societate moderna in care oamenii pun mare accent pe sex si pe placerea pe care o resimt in urma unui act sexual, unii pur si simplu sunt atat de fideli incat nu si-ar insela pentru nimic in lume partenerele. In Spania s-a deschis primul bordel din Europa cu papusi gonflabile, de silicon, care intretin o atmosfera perfecta si, in deplina intimitate ofera clientilor ocazia de a se destinde si de a-si descarca tensiunea sexuala acumulata. Clientii isi pot alege papusa de silicon pe care o doresc iar in tot acest timp papusile pot fi puse in cele mai ciudate si mai provocatoare pozitii posibile.

Pretul unei ore de sex cu o papusa gonflabila este destul de ridicat, depasind o suta de euro, insa ofertele promotionale nu contenesc sa ii uimeasca pe clienti. Acestia trebuie sa foloseasca lubrifiant si prezervative iar placerea este garantata! Papusile gonflabile sunt celebre in toata lumea pentru ca arata ca si femei adevarate, atingerile sunt placute si niciodata nu vor spune `nu` unei propuneri indecente.

Bordelul cu papusi gonflabile reprezinta un loc care trebuie vizitat cel putin o data in viata, de curiozitate si apoi de placere, fara temerea de a insela in adevaratul sens al cuvantului partenera de cuplu.