Stiai ca acum sute de ani condimentele erau mai pretioase decat aurul?

29 august 2017

Bucatarii restaurantelor cu renume mondial au declarat intotdeauna ca o parte a succesului lor se datoreaza faptului ca au stiut, la momentele potrivite, cum sa asorteze condimentele pentru preparatele lor.

Si da, secretul unui preparat delicios consta in alegerea condimentelor potrivite. Asta nu este o noutate.

Cum condimentam pestele?

Pestele este un preparat relativ pretentios. Ai crede ca-l pui pe gratar sau in tigaie si trebuie doar sa tii cont de timpul de preparare. Ei bine, nu este chiar asa.
O fi sarea din bucate importanta si de neinlocuit, dar sunt atatea mirodenii magice care pot sa-ti incante papilele gustative incat ar fi pacat sa nu le degusti niciodata.

Nu ti s-a intamplat niciodata sa gusti acelasi tip de peste, preparat in acelasi fel, dar sa iti para complet diferit? Cu siguranta ai trait-o si pe asta.
Nu degeaba, specialistii de la Vegeta au inovat si au conceput un condiment special pentru carnea de peste.

Textura carnii de peste este una deosebita si necesita o atentie mai mare decat celelalte tipuri de carne. Pestelui trebuie sa-i subliniezi aroma principala intr-un fel delicat, fara a exagera. Nu trebuie condimentat nici prea mult, nici prea putin. Daca exagerezi, s-ar putea sa nu te ma bucuri de gustul inconfundabil al carnii de peste. Iar daca nu condimentezi o friptura de peste corespunzator, preparatul, per total, s-ar putea sa para fad, banal si fara gust.

Mixul perfect al ingredientelor naturale din Vegeta Condimente pentru Peste completeaza perfect orice tip de peste, de la pestele alb, gras si pana la cel oceanic sau de apa dulce. Aroma condimentelor alese atent desavarsesc pestele oricum ai alege sa-l gatesti, fript, la cuptor sau chiar la abur.
Tocanitele cu peste, borsurile cu peste sau sosurile de peste pentru paste se potrivesc dumnezeieste cu Vegeta condimente pentru peste. Trebuie doar sa condimentezi carnea de peste si sa o lasi cateva minute pentru ca aromele sa se amestece lent si sa patrunda perfect preparatul.

Ca un truc de final, iti recomandam sa incerci pe cat posibil sa nu folosesti peste congelat. Iar daca situatia o impune, asigura-te ca ai decongelat carnea si aceasta nu are retentii de apa. Lasa condimentele sa patrunda carnea abia dupa ce aceasta este uscata.
In rest, pofta buna si la cat mai multe mese bogate in peste!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram