Stefan Birica si cartea sa Legislatie Fitosanitara

Stefan Birica preda cursuri de Drept Comunitar European si Drept Administrativ la Universitatea Bioterra inca din anul 2006. Bioterra este o universitate privata infiintata acum 19 ani. Universitatea mizeaza pe un program de invatamant aplicativ si dinamic ce respecta toate normele europene in vigoare, sau cel putin asa spune rectorul fondator profesor universitar doctor Nicolae Ion. Stefan Birica a absolvit Dreptul si este doctor in Stiinte Fitosanitare, iar pe langa asta a publicat si o carte de Legislatie Fitosanitara.

Stefan Birica – manager executive la Gigawatt Global Company

In viata profesionala, Stefan Birica a fost Director al Trenurilor si Padurilor pe timpul mandatului lui Gheorghe Flutur la Ministerul Agriculturii. Acesta a fost si ofiter in armata romana, dar si partener si consultant in proiecte diplomatice pe o perioada de 15 ani.
Acum, Stefan Birica sprijina dezvoltarea energiei solare din Romania, impreuna cu cei de la Gigawatt Global Company, unde ocupa funcita de executive manager. Pentru a afla mai multe puteti intra pe pagina personala a lui Stefan Birica, facuta special pentru a afla mai multe despre activitatea lui.
Pentru contributia sa la restaurarea picturii de la Biserica Domneasca Sfantul Anton – Curtea Veche, Stefan Birica a fost decorat chiar de Preafericitul Parinte Patriarh Daniel cu dimploma de onoare Sfintii Imparati Constantin si Elena.