fbpx

Statistici complete cu privire la scolile de soferi din Romania

Scolidesoferi . info este un domeniu online de informare corecta, de incredere si completa pe nisa statisticilor si informatiilor relevante pentru viitori soferi fie ca sunt amatori sau profesionisti.

Scopul principal care sta la baza lansarii acestui proiect este acela de a oferi cursantilor si viitorilor cursanti o pregatire de performanta in vederea obtinerii carnetului de soferi si posibilitatea de a alege scoli de top din zona in care se afla.

Echipa scolidesoferi . info pune la dispozitia tuturor utilizatorilor interesati informatii de maxima relevanta, statistici si rata de promovabilitate actualizate pentru anul 2014 intr-un format usor si simplu de navigat, complet, cu date utile cum ar fi: numarul scolilor de soferi dintr-un judet, instructori auto, numarul persoanelor promovate, topul celor mai mari scoli de soferi din Romania, etc…

Scolidesoferi . info inseamna informatii si statistici de actualitate prezentate coerent si corect

Spre deosebire de alte site-uri online de informare care nu sunt mereu corecte, sincere, revizuite sau nu ofera statistici complete pe anumite subiecte, scolidesoferi . info se concentreaza pe crearea si punerea la dispozitia utilizatorilor liste si analize relevante intr-un mod cat mai transparent in ceea ce privesc performantele institutiilor de scolarizare auto.

Toate detaliile prezente pe site sunt actualizate pentru relevanta si obtinute din surse oficiale pentru a servi drept o sursa de indrumare completa si cat mai buna a cursantilor in maximalizarea sanselor de obtinere a carnetului de soferi.

Scolidesoferi . info are un design si o interfata simpla si foarte usor de folosit pentru a face navigarea pe site si verificarea de informatii cat mai rapida. Utilizatorii au acces si pot verifica informatii precum: numarul de scoli si instructori disponibili in judet, performanta fiecarei institutii de instruire auto, nivelul de competitie pentru fiecare instructor, numarul de instructori autorizati existenti la nivel national, toate aceste date realizate tinand cont de intreaga lista de scoli de soferi cu licenta, PFA-uri si instructori autorizati.

In partea dreapta a paginilor utilizatorii au la dispozitie si o lista impartita pe judete care prezinta cele mai bune trei scoli de obtinere a permisului auto din fiecare zona a tarii, in functie de rata de promovabilitate.

Prezentarea fiecarei scoli este facuta printr-o descriere pe scurt impreuna cu date actualizate de contact si informatii relevante pentru cei interesati in obtinerea unei anumite categorii de permis auto.

Categorizarea si impartirea in tabele si liste individuale usor de folosit ajuta utilizatorii si viitori soferi sa urmareasca mult mai facil si rapid detaliile de care sunt interesati.