Standarde, tendinte si King Size Outside

Haine Marimi Mari

Ar  trebui sa puteti trece usor cu degetul intre gat si gulerul camasii. Ar trebui ca degetul sa nu fie sugrumat atunci cand il puneti intre curea si talie. Portiunile dintre nasturii incheiati ai camasii ar trebui sa ramana intotdeauna unele peste altele, sa nu se desprinda sau sa formeze palnii. Zonele in care tricoul, camasa sau sacoul se incretesc atunci cand stati asezat, ar trebui sa se indrepte atunci cand va ridicati in picioare. Hainele trebuie sa va imbratiseze usor forma corpului, sa se conformeze in functie de structura si sa cada bine, in caz contrar, treceti la urmatoarea marime!

Fiecare persoana grasa de pe planeta asta a purtat cel putin o data in viata haine care i-au fost prea mari, evident,  de rusine. Ce-i drept hainele mai mari sunt foarte placute si confortabile, insa cand ne supradimensioneaza corpul nu mai sunt deloc eficiente. Arata bine, sunt calitative, insa ii determina pe multi sa traiasca sub inselaciunea de a-si ascunde kilogramele, cand de fapt, le etaleaza si mai mult. Cusaturile drepte nu vor ascunde circumferinta, ci o vor accentua.

Stim ca hainele prea mici nu cuprind eficient un corp mare, insa nici hainele prea mari nu ascund defectele asa cum s-ar crede. Cheia este in a alege marimea potrivita a hainelor in functie de dimensiunile reale. Perceptia noastra asupra dimensiunilor pe care le avem poate fi usor modificata de tendintele zonei sau ale perioadei de timp in care traim. Asa cum dimensiunile rubensiene erau la moda in vremea pictorului si reprezentau sanatatea si vitalitatea unui om, asa sunt acum in mare voga, dimensiunile ce nu depasesc marimea 40.

Magazin haine de marimi mari | kso.ro

Indiferent de curente, trenduri si tendinte, oamenii au avut si au nevoie de hainele potrivite care sa-i ajute sa-si duca la indeplinire sarcinile zilnice, sa se simta bine, sa-si puna in valoare creativitatea si multe altele. Haine de marimi mari, potrivite tuturor celor care depasesc 2X si un L, puteti gasi accesand http://kso.ro/. N-ar trebui sa va mai faceti griji ca nu aveti de unde cumpara imbracaminte XXL pentru barbati, King Size Outside este disponibil non-stop pentru a comanda orice aveti nevoie!