fbpx

Stand Up Comedy Sambata 5 noiembrie Bucuresti

Stand-Up Comedy Sambata 5 noiembrie Bucuresti

Daca e sambata, atunci e Stand-Up Comedy la Copper’s Pub. Asa cum v-am obisnuit in fiecare sambata va oferim doua spectacole de stand-up comedy by “Cristian
Dumitru & Friends”. Sp[ectacolele vor avea loc de la 20:30 si de la 23. Rezervari & Info: 0787.655.876 sau 0744.914.007
Sambata asta ne vor face sa radem in hohote:

Ana-Maria este actrită, joacă în spectacole pentru copii si adulti, dar face si stand up comedy, șpentru că ea crede într-o lume perfectă unde toti oamenii ar trebui să râdă neîncetat. A urcat pe scenă alături de multi comedianti si este printre putinele femei din România care abordează acest gen de umor. A participat la emisiunea “IUmor”, unde a reusit să obtină cele trei voturi din partea juratilor si câstigând simpatia telespectatorilor prin glumele sale originale s-a calificat în marea finală.

Alex Serban: despre Alex putem spune ca este un moldovean grasut simpatic care a venit in Bucuresti si nu mai are de gand sa plece. Dupa ce a incercat mai multi ani sa slabeasca acum si-a propus sa fie cel mai simpatic si pufos “grasut”. Nu ii place sa faca sport, iar cand merge la sala nu face intindere de muschi, face surprindere de muschi. Mai nou pe Alex Serban l-ai putut vedea la emisiunea concurs: iUmor de pe Antena 1 unde a obtinut din partea juriului trei de “da”.

Cristian Dumitru: nu are permis de conducere pentru ca nu stie sa injure, iar in traficul din Bucuresti nu trebuie sa stii sa cnduci, trebuie sa stii sa injuri. De orice, fara scarba, de morti, raniti, tati, cumnati, etc. Cristian face stand-up comedy din 2003 si este printre primii comedianti romani care a reusit sa faca spectacole si in afara tarii.
Desi este cel mai tare comediant care nu APARE PE TV, pe Cristian il stii cu siguranta si din filmuletele virale de pe net:Luati-o-n cur, Maicador, Un cocalar la interviul de angajare, etc.

Rezervari & Info: 0787.655.876 sau 0744.914.007

Pentru spectacole live de stand-up comedy, sau momente de acest gen la evenimente private sau corporate poti suna la: 0744.914.007. Iti garantam spectacole de calitate

Despre locatie: Este locul în care întâlnești jazz, teatru, petreceri nebune, cea mai autentică atmosferă americană interbelică și o bucătărie bună și cinstită, deschisă în fiecare zi de la 5 după-masă până la 1 noaptea. Welcome to Copper’s Pub.