fbpx

Stai la casa? Vezi cum poti avea o gradina ingrijita cu o motocoasa performanta

Atunci cand ne-am mutat la casa, stiam ca vom avea mai multe responsabilitati, iar munca de ingrijire a unei locuinte de mari dimensiuni va necesita mai mult timp. Sotia mea, in primul rand, si-a dorit o gradina bogata, iar pentru acest lucru, aveam nevoie de niste echipamente speciale, care sa ne ajute sa tinem in frau vegetatia din gradina. Unul dintre acestea este motocoasa, un echipament pe care l-am cumparat online si pe care il folosesc deja de aproximativ un an. Pentru a-i convinge si pe altii de utilitatea acestuia, iata cateva dintre cele mai importante avantaje pe care o motocoasa de ultima generatie i le poate aduce unui gradinar harnic.

De ce am ales o motocoasa electrica in pofida uneia pe benzina?

Atunci cand a trebuit sa aleg modelul de motocoasa in functie de pret, primul lucru cu care m-am confruntat a fost diversitatea modelelor. Mi-a fost greu sa stiu care este cea mai performanta motocoasa, nu pana am descoperit avantajele aduse de o motocoasa electrica:
• O coasa electrica a fost ideala pentru noi, fiind perfect de folosit, mai ales ca avem o curte mica, iar acumulatorul acestuia rezista perfect, indiferent de tipul de plante pe care trebuie sa le coaseasca;
• Motocoasa electrica este mult mai silentioasa decat una pe benzina, poluarea fonica fiind mult redusa in acelasi fel; astfel, tu nu mai trebuie sa porti casti speciale, iar vecinii nu vor mai fi deranjati;
• Motocoasa electrica nu are nevoie de niciun fel de combustibil sau de ulei, asadar nu trebuie sa imi mai fac griji in privinta procurarii de benzina si motorina; desigur, apare un plus pentru protejarea mediului inconjurator, asta pentru ca nu vor mai avea loc scurgeri de ulei sau de alte substante atat de daunatoare mediului verde;
• Intretinerea unei motocoase electrice este nu atat de costisitoare precum cea a uneia pe combustibil; sa ne gandim numai la cresterile de pret ale benzinei si motorinei, cele care in fiecare an au un nou avant; atunci cand folositi o motocoasa pe putere electrica, intretinerea ei nu necesita sume foarte mari de bani; mai mult decat atat, am redus considerabil depenedenta de combustibil din gospodarie si am reusit sa ajungem la stadiul in care sa fim ecologisti convinsi.

Pot folosi motocoasa si in locurile cel mai greu accesibile?

Avantajul motocoaselor moderne este ca pot fi manipulate extreme de usor, iar dimensiunile lor reduse iti permit sa tai iarba sau plantele nedorite chiar si din zone unde accesul iti era foarte ingreunat. Scapa de vegetatia din gradina cu pomi fructiferi, de pe langa casa, trotuar, chiar si de cea prezenta mereu intre straturile de flori.
Convinge-te singur de performantele aduse de o motocoasa electrica si ai grija de gradina casei intr-un mod profesionist.