STAFF Broker si a upgradat prezentarea online cu o noua versiune de website speram noi mai aproape de clienti si parteneri de

Parte a unui proiect mai larg de optimizare a prezentei in piata, odata cu aniversarea a 20 de ani de prezenta in domeniul brokerakului in asigurari corporate la nivel regional, STAFF Broker isi prezinta noua versiune online de prezentare, speram noi una mai aproape de cerintele clientilor si partenerilor de orice fel, colaboratori sau asiguratori.

Divizia Corporate, varful de lance al STAFF Broker, a reusit sa dezvolte relatii de business complexe si inovative cu companii de top, lidere locale sau regionale in diverse industrii reprezentative: Mari magazine de tip Do-It-Yoursel; Automotive: fabricație, comercializare și service; Transporturi de mărfuri și persoane inclusiv transport public; Logistică, mari depozite; Autovehicule rutiere, maritime și aeronave, Construcții civile si industriale; Furnizori de servicii medicale; Aparatură medicală; Profesii liberale

Staff Broker De Asigurare este înfiinţată în anul 1995 şi are ca obiect unic de activitate brokerajul în asigurări corporate si retail.

Scopul nostru este de a oferi clienţilor o soluţie eficientă in gestionarea riscurilor si o reprezentare profesionistă a intereselor acestora in faţa asigurătorilor.
Clientul nostru externalizeaza intreaga problematica a asigurarilor si daunelor din riscuri asigurate, STAFF oferind astfel solutii complete in identificarea si transferul riscurilor. Abordarea noastra este una in cunostinta de cauza pentru ca alocam resurse importante pentru a cunoaste suficient organizatia clientului.

Recomandarile noastre vin din studiul unui numar semnificativ de oferte de asigurari corporate disponibile pe piata, astfel putand emite recomandari fundamentate si profesionale. Concepem si negociem programe de asigurari corporate astfel incat permanent sa fie reduse riscurile remanente.

In caz de dauna, clientul nostru se bucura de experienta noastra astfel incat prejudiciul inregistrat sa fie indemnizat integral.

Date de contact
Staff Broker De Asigurare

Persoana de contact:
Pascu Iulian
Adresa: V. Alecsandri, Nr. 41, et. IV, Bacau
Telefon: 0234510320, 0334.405278
Fax:0234510411
Telefon mobil:0751124542