fbpx

Splendid GO se lanseaza cu cele mai bune oferte si reduceri!

Ne-am angajat sa fim alaturi de clientii nostri din Constanta atat acasa cat si la birou, iar produsele livrate de noi sa ajunga la destinatie in cel mai scurt timp. Investim in calitate si ne asumam in fiecare zi provocarea de a fi mai buni si de a excela in serviciul nostru de food delivery Constanta. Ca un plus oferim tuturor persoanelor care comanda de pe platforma Splendid GO oferte tentante, cupoane de reduceri si produse gratuite la plasarea unei comenzi. Vrei sa afli mai multe detalii despre ofertele noastre?

Splendid Go iti ofera 2 servicii de care tu sa te bucuri, delivery si take away, asta in cazul in care vrei sa ne vizitezi locatia, pe noi, sa facem cunostinta si sa te convingi singur ca preparatele noastre sunt realizate conform regulilor de siguranta alimentara, iar noi, o echipa tanara si entuziasta iti livram cu multa pasiune preparatele noastre care ne dau intotdeauna un sentiment de satisfactie. Daca nu esti la curent cu noutatile iti spunem noi ce trebuie sa stii, serviciul nostru de livrare burger Constanta, cel mai bun de altfel, te rasplateste cu o bautura racoritoare gratis, la orice burger comandat, fie ca este din carne de vita, pui, peste sau vegetarian.

Pentru ca ne respectam clientii si ne dorim sa ii fidelizam, le oferim o reducere de 10% celor care vin si ridica comanda personal de la sediul nostru, iar la orice comanda din categoria feluri principale, burgeri si salate aperitiv, oferim o bautura racoritoare la alegere. Profita de serviciul delivery preparate internationale Constanta si plimba-te prin diferite colturi ale lumii!