Spiridusii CorporateBaskets livreaza cosuri cadou pana in ajunul Craciunului

Ofertele de cadouri pentru Craciun includ selectii adresate deopotriva copiilor, cunostintelor sau contactelor din mediul business ori corporate. Cei cu un buget restrans au la dispozitie o categorie speciala de cadouri – Budget Gift, insumand cosuri cadou la preturi mai mici, insa cu produse de calitate si ambalate impecabil. Data fiind ponderea comenzilor din luna cadourilor, stocul se reduce de la o zi la alta, la fel si gama de cosuri-cadou din care cumparatorul poate alege.

Clientii care isi creeaza cont pe site-ul CorporateBaskets beneficiaza de 3% discount suplimentar pentru orice comanda, indiferent de valoare, iar comenzile de peste 500 lei (fara TVA) sunt livrate gratuit in Bucuresti. In provincie, cadourile ajung la destinatar in maximum doua zile lucratoare, in deplina siguranta, prin intermediul curieratului rapid. In plus, cosurile-cadou prezinta un avantaj fiscal substantial: sunt deductibile in proportie de 100% din cheltuielile firmei, atunci cand sunt considerate investitii in atragerea de noi clienti.

Totodata, cadourile pot fi personalizate cu elemente distinctive, in functie de dorintele si indicatiile clientului, astfel incat rezultatul sa fie reprezentativ pentru cel care ofera si, totodata, in acord cu stilul, gusturile si statutul destinatarului. Specialistii CorporateBaskets le stau la dispozitie clientilor cu sfaturi si consiliere privind alegerea si conceperea cadoului ideal in functie de specificul acestuia si de persoana careia i se adreseaza. Nu in ultimul rand, ambalarea eleganta, prezentarea originala si calitatea inalta, exclusivismul produselor incluse in cadouri recomanda cosurile cadou CorporateBaskets a fi oferite chiar si celor mai sofisticati parteneri de afaceri sau colaboratori.

In ultimele saptamani vanzarile CorporateBaskets au inregistrat o crestere record, iar rafturile virtuale cu cosuri cadou isi imputineaza oferta de la o ora la alta. Compania recomanda clientilor dornici sa ofere daruri angajatilor si colaboratorilor sa comande din timp pentru a putea beneficia din plin de oferta bogata si variata.

Aprecierea pentru o fructuoasa colaborare, cordialitatea si respectul purtate unui om de afaceri, stima nutrita pentru un bun colaborator, recunostinta pentru un furnizor serios, consolidarea unei relatii business de durata – toate acestea pot fi exprimate elegant printr-un cadou de calitate oferit cu prilejul Craciunului, gest aflat la un singur click distanta, pe site-ul CorporateBaskets.