Specializarea profesionala tema Magister la Targul de Case de Marcat si Solutii Informatice de Gestiune

10 octombrie 2013

Peste 50 de companii din domeniu sunt asteptate sa participe la Targul de Case de Marcat si Solutii Informatice de Gestiune 2013, printre care se numara si Magister Software. Compania va fi reprezentata de catre Dor Bujor Padureanu, director general al companiei si vicepresedintele Patronatului, si respectiv Florin Paraschiv, director comercial Magister.

Intalnirea va incepe vineri, 11 octombrie, cu un workshop pe tema „Legislatia Caselor de Marcat – necesitati de adaptare la noile conditii“, avandu-i ca invitati pe Doru Dudas, Director al Directiei de Legislatie si Reglementari Contabile din Ministerul Finantelor Publice, si Andrei Gerea, liderul grupului parlamentar al PNL, deputat, membru in Comisia Economica a Parlamentului Romaniei.

Deschiderea oficiala a Targului de Case de Marcat si Solutii Informatice de Gestiune 2013 va avea loc sambata, 12 octombrie, cand sunt programate conferinte si prezentari individuale la standuri. Pe langa conferinte si expozitie, participantilor li s-au pregatit seminarii
profesionale pentru zilele de joi si sambata.

Evenimentul se incheie duminica, 13 octombrie.
In cadrul conferintei de sambata, 12 octombrie, Magister va sustine o prezentare pe tema Perfectionare profesionala prin programe de instruire continua – Platforma eLearning Magister. In aprilie 2013, Magister a lansat programul de certificare Magister prin platforma de eLearning, initiativa unica in bransa furnizorilor de solutii pentru retail din Romania.

Editia de anul acesta a Targului are drept partener oficial compania Valmed Freemex, distribuitor de aparatura fiscala.

Ajuns la a VI-a editie, Targul de Case de Marcat si Solutii Informatice de Gestiune este o oportunitate excelenta de networking si specializare profesionala pentru specialistii din domeniul solutiilor pentru retail, firmele participante prezentand ultimele noutati si tendinte din domeniu.

Despre Patronatul Comerciantilor si Servisantilor de Case de Marcat din Romania
Patronatul Comerciantilor si Servisantilor de Case de Marcat a fost infiintat in 2005 avand ca obiective reprezentarea si promovarea intereselor membrilor, firme de pe piata caselor de marcat din Romania. Magister Software este membru fondator al patronatului prin participarea la conventia de creare a organizatiei, directorul general Magister Software devenind vicepresedinte, functie pe care o ocupa si in prezent.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram