fbpx

Specialistii Novensys vor sustine curs practic de Logistica Afacerilor la Facultatea de Cibernetica ASE Bucuresti

Bucuresti, 16 mai 2011 – Specialistii Novensys continua si in acest semestru seria de prezentari practice sustinute in cadrul cursului de Logistica Afacerilor. Acest curs este predat studentilor din anul 2 al Masteratului de Cibernetica si Economie Cantitativa din cadrul Facultatii de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica – Academia de Studii Economice din Bucuresti.

Cursurile vor avea loc joi, 17 si 24 mai a.c., la sediul Facultatii din Calea Dorobantilor 15-17, de la ora 17:30. Structura cursului include prezentarea solutiilor Microsoft din portofoliul Novensys, cu accent pe gama ERP (Enterprise Resource Planning), Microsoft Dynamics Axapta, prezentare sustinuta de Marius Popescu, Presales Consultant Microsoft Dynamics in cadrul Novensys, si prezentarea conceptelor de depozitare, WMS – Warehouse Management Systems –, automatizare si studii de caz din implementarile realizate de-a lungul anilor de catre Novensys, prezentare sustinuta de Daniel Baditoiu, Presales Senior Consultant.

Doamna Profesor Doctor Virginia Maracine, titular al cursului de Logistica Afacerilor declara: „Ca profesori, suntem perfect constienti de necesitatea de a le aduce studentilor cat mai multe competente practice prin intermediul companiilor partenere care activeaza in piata si isi doresc sa se implice in formarea studentilor. Novensys raspunde din nou pozitiv la solicitarea noastra de a se implica in formarea practica a studentilor, continuand aceasta colaborare benefica atat pentru studenti prin adaptarea pregatirii lor la cerintele pietei muncii, pentru companiile partenere prin familiarizarea studentilor cu asteptarile profesionale pe care le au de la ei, precum si pentru profesori, prin conectarea directa la nevoile organizatiilor”.

In ultimii ani o serie de cursuri din cadrul Facultatii de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica – printre care „Logistica Afacerilor”, „Cibernetica Economica” si „Economia si Gestiunea Riscului” – au initiat si promoveaza colaborari cu specialistii din mediul de afaceri in vederea prezentarii de studii de caz reale insotite de solutiile informatice adecvate, legand astfel cunostintele teoretice predate in cadrul cursurilor de aplicatiile practice si studiile de caz specifice.

„Adaptarea cunostintelor teoretice la necesitatile practice din piata reprezinta o provocare pentru Novensys care raspunde an de an la solicitarile venite din partea ASE Bucuresti de a prezenta studentilor implementari finalizate cu succes in domeniul logistic. Am ales sa ne implicam direct, punand la dispozitie cunostintele practice ale specialistilor nostri, tocmai pentru ca astfel sa beneficiem si noi pe viitor de absolventi bine pregatiti”, mentioneaza Cezar Golumbeanu, CEO & President of the Board Novensys.

In cadrul celui de-al doilea curs, in data de 24 mai, Microsoft ofera vouchere Microsoft Technology Associate (MTA) studentilor participanti. Aceste vouchere faciliteaza certificarea Microsoft a cunostintelor si a abilitatilor studentilor participanti. Pe langa recunoasterea profesionala pe care o ofera aceste certificate, studentii vor avea acces la resurse si beneficii directe prin oportunitatea de a se conecta la o retea vasta Microsoft Certified Profesional la nivel mondial. Novensys detine calitatea de membru al President’s Club for Microsoft Dynamics, grup de elita ce reuneste cei mai importanti 5% dintre partenerii Microsoft din intreaga lume.