fbpx

Specialiștii în mașini Ford te așteaptă cu piese originale

Butuc roata spate

Răsfățați-vă mașina de Black Friday

Black Friday, perioada 27-28-29 noiembrie, vine la Altgrad Auto cu prețuri avantajoase pentru toți deținătorii de autoturisme Ford. Cu o vastă experiență în repararea acestor mașini practice și puternice, având o echipă pregătită pentru a preîntâmpina problemele viitoare și a le rezolva pe cele actuale, vă așteptăm cu prețuri mereu exacte, respectând termenele și oferindu-vă ocazia de a vă bucura în continuare de șofat.

Ulei 5w30 ford castrol

Piese auto originale Ford

Indiferent de mașina pe care o aveți, la Altgrad piesele auto originale Ford ajung mereu la dumneavoastră, iar echipa vă va oferi susținerea necesară, astfel încât să știți în permanență care sunt soluțiile pentru problema preîntâmpinată. Prin intermediul diagnozei complete, veți ști în ce stadiu se află mașina dumneavoastră, care sunt aspectele asupra cărora trebuie să lucrați sau ce sfaturi puteți urmări pentru o experiență pe cinste în momentul condusului. Credem în necesitatea ca ajutorul dat de un service să fie cât mai cuprinzător și să-l avertizeze pe client asupra unor pericole care pot exista, prin intermediul unui practici nepotrivite sau din pură neștiință. Sfaturile noastre vin să îmbunătățească viața mașinii, ba chiar să puteți deduce dumneavoastră anumite nereguli și să ajungeți la o cunoaștere bună a acesteia.

Viața îndelungată a mașinii și diminuarea reparațiilor nenumărate  sunt obiective ale fiecărui șofer și, implicit, ale noastre. Credem în necesitatea folosirii pieselor originale care preîntâmpină costuri ulterioare mai mari, prin degradarea altor componente, sau absența garanției pentru piesele second hand. Specialiștii formați temeinic și cu o îndelungă expertiză pentru un număr important de clienți vă pot ajuta, prin intermediul diagnosticului acurat, să vedeți ce este, cu adevărat, de rezolvat. Din păcate, nu sunt puține cazurile în care clienții rezolvă aparente probleme, iar necazurile persistă, uneori mașina abandonându-vă în momente critice. De aceea, considerăm că este important ca pentru siguranța dumneavoastră și a mașinii, să apelați la ajutor specializat.

Magazin online pentru piese Ford

Magazinul pentru piese online Ford cuprinde un impresionant portofoliu de piese pentru  mașinile B-Max, C-Max, Eco Sport, Edge, Explorer, Fiesta, Fiesta Active, Focus, Focus Active, Fusion, Galaxy, Grand C-Max, Ka, Ka Plus, Ka Active, Kuga, Mondeo, Mustang, Puma, Ranger, S-Max, Tourneo Connect, Transit, Transit Connect ori Transit Costum. Răsfoiți-l pe îndelete și bucurași-vă de reducerile unice din perioada 27-29 noiembrie! În această perioadă, vor exista cele mai mici reduceri din an, care concurează și câștigă detașat în fața pieselor second hand lipsite de garanție.

Un service auto mereu de nădejde

Service-ul auto Altgrad cuprinde următoarele categorii de servicii: diagnoză computerizată, tester, reparații motor, electrică auto, reparație direcție suspensie, reparații frână, transmisie ambreiaj, cutie de viteze, cât și service roți și vulcanizare. Ne putem ocupa în totalitate de mașina dumneavoastră, printr-o diagnoză cuprinzătoare care să ne permită să stabilim împreună, într-un mod transparent, care sunt costurile necesare.

Prin intermediul piese și accesorii originale Ford veți avea mereu o mașină care va toarce precum una nouă. În cadrul service-ului, vă puteți bucura pe termen lung de ajutorul specialiștilor, astfel încât, oricât de provocatoare ar fi problema, să îi găsim rezolvarea potrivită.

Dacă vine vorba despre o anumită reparație la motor, în cadrul Altgrad, vom urmări o serie de operații care să se soldeze cu identificarea reală a problemei, plecând de la diagnosticare, rectificare supape, înlocuire de semeringuri, înlocuire ghiduri supape, reglaj supape, test de fisură, sudură chiulasa, alezare și hornuire la cota reparație, înlocuire pistoane în blocul motor, până la rectificarea oricărui tip de arbore.

Considerăm că este necesar ca service-ul nostru să se dezvolte tratând mașina în complexitatea ei, unind diverse arii de expertiză, pentru ca, în cele din urmă, clientul să primească o soluție, nu zeci de recomandări spre intermediari și deci amânarea rezolvării. Ne specializăm încontinuu în mașinile Ford și ne dorim să învățăm din toate cazurile provocatoare, nerezolvate până atunci.

Diagnosticare acurată pentru reparații eficiente

Pasul esențial este ca, prin intermediul aparaturii de diagnosticare performantă, să știți cu ce probleme se confruntă autoturismul dumneavoastră. Respectând atât normele de timp, cât și aliniindu-ne la  tehnologiile folosite de producătorii străini, vă putem asigura servicii de calitate, pentru ca mașina să funcționeze mereu perfect.

Piesele originale reprezintă o garanție pentru mașină și îi mențin standardele de performanță la nivelul ieșirii din fabrică. Lucrul acesta reprezintă întotdeauna un plus și transformă experiența condusului într-o plăcere continuă. Fără îndoială, la o primă vedere, piesele second hand pot părea avantajoase din pricina prețului, dar acestea nu se bucură de nicio garanție. Uneori, semnele uzurii pot fi bine ascunse, încât să considerați că ați făcut o investiție  avantajoasă, dar să fie, de fapt, o păcăleală. Astfel încât, veți plăti mult mai mult și veți avea parte și de disconfortul și încurcăturile pe care stricarea unei mașini le aduce.

În absența garanției dată de piesele originale, puteți să aveți neplăcerea să observați că deși ați economisit bani cumpărând o piesă second hand, costurile ulterioare au depășit prețul celei originale. Piesele importate cresc durabilitatea și eficiența, nu vă creează probleme mereu și vă ajută să mențineți mașina la un standard ridicat al calității.

Alături de echipa noastră, puteți afla de îndată care sunt problemele mașinii și cum le puteți și rezolva. În timp scurt, transparent în ceea ce privește intervențiile, procedurile și costurile, sub egida garanției, astfel încât să puteți de fiecare dată când aveți o problemă cu mașina, să o rezolvați rapid și fără bătăi de cap.

Întreaga echipă este formată din specialiști care s-au pregătit pentru mașinile Ford. Priceperea lor este dedicată acestor mașini care ne-au arătat atât ce înseamnă inovația în domeniul automobilelor, cât și necesitatea unei pregătiri temeinice pentru a-ți oferi ajutorul celorlalți.

De acest Black Friday, este rândul mașinii dumneavoastră să se bucure de atenție și să fie reparată așa cum se cuvine. Prețurile promoționale vor veni în ajutorul dumneavoastră, astfel încât să faceți investițiile de mult dorite. Din pasiune pentru inovație și excelență, alegem întotdeauna toate rutele profesioniste pentru a vă îngriji mașina. Să străbatem împreună drumuri cu o mașină care să funcționeze la fel ca atunci când erau nouă! Să prelungim viața mașinii, la prețuri excelente și calitate imbatabilă!