fbpx

Specialistii in legumicultura de la Marcoser implementeaza ERP si BI de la Senior Software

Marcoser este una dintre cele mai dinamice si puternice companii de pe piata de inputuri profesionale pentru legumicultura si consultanta agricola din Romania. Compania ofera o gama de inputuri agricole in continua crestere: peste 200 de varietati de seminte, 50 de tipuri de ingrasaminte, folie pentru sere si solarii, substrat pentru rasaduri samd. Toate tehnologiile si produsele noi introduse pe piata de catre Marcoser sunt in prealabil analizate si testate stiintific, fiind adaptate conditiilor locale astfel incat rentabilitatea si eficienta economica sa fie la cel mai inalt nivel.

In prezent activitatea companiei s-a extins si in zona de productie agricola, iar odata cu aceasta dezvoltare a crescut si numarul de clienti, furnizori si produse. Concomitent, timpul mai mare de culegere a datelor din cadrul departamentelor companiei a facut ca procesarea si analiza informatiilor sa se desfasoare mai greu. Aceste aspecte au dus la necesitatea implementarii unui sistem ERP care sa integreze toate activitatile companiei intr-o singura aplicatie modulara si care sa ofere un control ridicat asupra afacerii.

Datorita renumelui de profesionisti in domeniu, Marcoser a considerat necesar un sistem ERP flexibil, de ultima generatie tehnologica, care sa le permita sa se dezvolte rapid si fara riscuri. Desi solutiile oferite de Senior Software au fost confruntate si cu sisteme internationale puternice, alegerea companiei s-a bazat pe complexitatea si functionalitatile sistemelor SeniorERP si SeniorVisualBI, specifice activitatilor de productie si distributie ale companiei:

• Trasabilitatea completa a produselor;
• Actualizarea in timp real a stocurilor, indiferent de canalul de vanzare utilizat (distributie, retail, e-commerce);
• Gestionarea activitatii de productie si distributie;
• Managementul eficient al costurilor de orice natura;
• Rapoarte complexe, dar usor de interpretat, care sa reflecte situatia stocurilor, a vanzarilor, clientilor, furnizorilor, costurilor, etc.

“Abia astept sa incep efectiv colaborarea la implementarea sistemului pentru ca succesul, sau mai bine zis, rezultatele efective si beneficiile viitoare ale unui astfel de sistem provin in cea mai mare parte dintr-un foarte bun si minutios plan de implementare si customizare. Oamenii cu care m-am intalnit si am vorbit legat de sistemul ERP s-au dovedit a fi profesionisti pe segmentul lor de activitate.” declara Pohrib Costel, Administrator Marcoser.

Activitatea de vanzare a companiei Marcoser se realizeaza prin intermediul distribuitorilor, magazinelor proprii dar si a unui portal online. Acesta din urma va fi integrat cu sistemul SeniorERP, asigurandu-se astfel managementul integrat al tuturor categoriilor de clienti, unitatea informatiilor cu privire la stocurile produselor si actualizarea acestora in timp real.

SeniorVisualBI, sistemul de raportare dezvoltat pe platforma Tableau Software, a fost ales datorita flexibilitatii si a modului interactiv de urmarire a indicatorilor. Managerii vad in sistemul BI suportul informatic necesar atat in luarea celor mai potrivite decizii pe termen scurt, cat si in construirea celor mai bune strategii pentru viitor.

Principalele activitati desfasurate de Marcoser sunt: Importul si distributia de inputuri pentru legumicultura, Consultanta agricola privind tehnologii avansate de cultura a legumelor, managementul administrarii fertilizatorilor, managementul combaterii integrate a daunatorilor etc, Cercetare-dezvoltare in legumicultura, compania dispunand de loturi experimentale si un laborator mobil de analize de sol. De asemenea, colaboreaza cu fermieri din bazine legumicole puternice cum ar fi: comuna Matca, bazinul Balta Doamnei, Baleni, Copaceni, Dabuleni, etc unde testeaza noi hibrizi de legume, noi ingrasaminte si metode noi de tehnologie de cultura a legumelor. Printre produsele comercializate de Marcoser se numara si: semintele Syngenta, Zeraim Gedera, Clause, Nunhems etc, ingrasaminte Yara, Solufeed si Codiagro.

Pentru mai multe detalii, accesati www.SeniorERP.ro

Despre SeniorERP:
SeniorERP este cea mai noua platforma tehnologica pentru Distributie, Productie, Servicii si Retail:
• Primul ERP din Romania disponibil SaaS
• Primul ERP din Romania disponibil in Azure – solutia cloud de la Microsoft
• Primul ERP din Romania care a incorporat cea mai noua generatie de interfata, pentru a asigura simplitate in utilizare
• Primul ERP din Romania scris complet in tehnologia .NET 4.0 – care include WCF pentru comunicatie securizata in timp real prin internet si WF pentru modelarea fluxurilor de business conform nevoilor clientilor
• Primul ERP din Romania care a incorporat platforma de analiza a datelor Tableau Software – lider mondial in vizualizarea datelor

Despre Senior Software:
Infiintat in 2003, Senior Software este unul dintre cei mai inovatori jucatori pe piata sistemelor software de management al afacerilor. Companie avand capital integral romanesc, Senior Software dezvolta si implementeaza sisteme informatice de ultima generatie, specializate pe verticale de piata, SeniorERP si SeniorCRM.
Senior Software este Microsoft Gold Certified Partner si detine certificare Microsoft pentru SeniorERP in conformitate cu cerintele Microsoft Windows Server, Web Services si .NET Framework. Senior Software este certificata conform standardelor ISO 9001:2000 pentru sistemul de management al calitatii. Implementarea standardelor ISO pentru managementul calitatii a avut ca scop principal definirea unor procese si obiective masurabile si garantarea replicarii calitatii la standarde inalte in orice activitate desfasurata pentru clientii companiei.

Printre clientii Senior Software se numara:
Walmark Romania, Regency Company, Mirano, Consolight, Multibond Dural, Akzo Nobel Coatings Romania, Phoenix Contact, Rocast, Side Grup, General Parmafood, Apollo Mod Distribution, Koelner Romania, Velfina, Dinamic 92 Distribution, S&D Pharma, Immergas Romania, Farmaceutica Remedia, Hofigal, Biochefarm, KG Rulmenti, Felder Gruppe, Vitap Echipamente, Sea-Bell Trading, General Industry, Sentia, Dacia Plant, Gamacris Distributie, Casalco, Ocean Fish, DDS Group, Romvelia Prodcom, Vitacom Electronics etc.