fbpx

SpecialDoors.ro – Usi pentru cei ce doresc ceva mai inedit in casa lor

usa interior special doors

Usile sunt printre lucrurile pe care nu le vei schimba prea curand, poate chiar niciodata. Asa ca daca te-ai apucat de renovat sau iti construiesti de la zero casa, acestea trebuie alese cu la fel de multa atentie precum alte finisaje. Iti doresti in primul rand calitate, design-uri deosebite care sa nu devina kitsch peste ani de zile, dar si preturi rezonabile. Iar toate aceste lucruri le vei regasi la Special Doors. Aici gasesti usi de interior si de exterior, dar si parchetul potrivit care sa mearga cu acestea.

Usi de interior – variante clasice sau mai moderne?

Desigur stim cu totii ca gusturile nu se discuta, tocmai de aceea cei de la Special Doors s-au asigurat ca au modele de usi disponibile pentru toate preferintele. Asadar aici poti gasi usi de interior din MDF, HDF si alte materiale, variante atat cu sticla, cat si fara, cu modele deosebite si intr-o varietate de nuante. Dispui si de o varietate de dimensiuni pentru a o alege pe cea potrivita.

Dar daca ai spre exemplu un apartament sau o casa ultra moderna, ai putea opta si pentru usile din sticla, ce sunt si mai elegante. Acestea se regasesc pe site in doua variante, cele calite prin imprimare si cele calite prin sablare cu nisip. Poti opta pentru una care de duce cu gandul la un concediu pe o plaja exotica sau poate intr-un oras preferat, ori poti alege o varianta mai simpla, cu model geometric. Acestea sunt foarte rezistente, fiind tratate special sa reziste in caz de impact. Daca totusi se intampla sa se sparga, usa se va pulveriza, fara a exista cioburi, deci nu exista risc de accidentare.

Usile de exterior – cartea de vizita a casei tale

Usa nu are numai rol functional, ci devine parte din design-ul casei. Usa casei este ca o invitatie pentru musafiri sa descopere ce se afla dincolo de ea, iar cu siguranta aspectul ei atrage privirile trecatorilor. Acest portal ce face trecerea intre doua lumi, trebuie sa fie si rezistent in fata intemperiilor, a traficului intens de persoane, precum si a altor factori exteriori. De asemenea trebuie sa asigure confort, deci izolatie termica si fonica.

Vei regasi la Special Doors o varietate de usi exterioare dintre care sa alegi, chiar si cele blindate pentru extra siguranta adusa familiei sau poate afacerii tale.

Pentru a vizualiza toata gama de produse acceseaza www.specialdoors.ro.

Contact:

0728.476.634