fbpx

Special Doors – universul usilor de interior si exterior

Cand vine vorba de renovare, o atentie deosebita trebuie acordata usilor de interior si celei de exterior. Acestea trebuie alese cu atentie la fiecare detaliu, in asa fel incat sa aiba o durata de viata cat mai mare.

In prima faza, atentia se indreapta spre a gasi un magazin de incredere ale carui produse sunt conforme cu nevoile si cerintele fiecaruia. O recomandare in acest sens este specialdoors.ro – un magazin online in cadrul caruia se regasesc diverse modele de usi de interior si de exterior, menite sa satisfaca si cele mai deosebite cerinte si necesitati ale clientilor.

Usi de interior

Special Doors pune la dispozitia clientilor sai un numar de aproximativ 300 de modele de usi de interior. Marci precum Doors Bulgaria, Gradde, Vario Dor Masiv, VarpDoor si multe altele abia asteapta sa fie descoperite in cadrul magazinului.

Usile de interior pot fi alese in functie de dimensiune – unul dintre cele mai importante aspecte -, in functie de materialul din care sunt confectionate, in functie de pret sau pur si simplu dupa design. Design-ul usilor de interior trebuie sa se potriveasca bine cu stilul arhitectural al locuintei.

Usi de exterior

In ceea ce priveste usile de exterior, oferta este la fel de diversificata. Vorbim de o colectie diversa de usi metalice si din MDF, adaptate dupa nevoile pe care in mod normal acestea le impun: siguranta si rezistenta.

Incepand de la usi accesibile ca si pret si pana la unele modele mai deosebite, Special Doors isi intampina clientii cu usi de exterior pliabile pe orice tip de preferinte.

Gama de culori este de asemenea variata, astfel incat usa aleasa de clienti sa se incadreze perfect in design-ul apartamentului sau al casei.

Usi antifoc

O noua categorie de usi este acum prezenta in cadrul magazinului Special Doors: usile antifoc. Acestea sunt deosebit de utile pentru orice locuinta, deoarece au proprietatea de a face ca focul sa nu se extinda in afara apartamentului sau a casei. Usile antifoc au o rezistenta de pana la 60 de minute, fiind tratate special pentru a nu permite trecerea caldurii si a flacarilor.

Descoperiti toate aceste produse accesand site-ul oficial al magazinului Special Doors.