fbpx

Special Doors pune la dispozitia publicului o gama varianta de parchet laminat – care sunt avantajele acestuia?

parchet laminat specialdoors

Special Doors este un cunoscut furnizor de usi inalt calitative pe piata din Romania. In stocul din cadrul site-ului oficial, specialdoors.ro, regasesc cei interesati un catalog vast de usi. Amintim aici de cele de interior, usile metalice de intrare, dar si rubrica cu usi antifoc. In plus de asta, Special Doors ofera solutii de top si la capitolul parchet laminat. Acest tip de parchet prezinta o multime de avantaje despre care publicul ar trebui sa afle.

Parchetul laminat are nevoie de ritualuri de intretinere specifice. Nu se compara cu cel traditional, fiind cu mult mai calitativ si mai rezistent la intemperii si alti factori externi. Special Doors vine in intampinarea publicului roman cu variante multiple de parchet laminat. Catalogul magazinului este disponibil pentru a fi vizualizat de cei interesati pe specialdoors.ro.

Parchetul laminat este rezistent la apa?

Nu se poate spune despre pachetul laminat ca este cel mai rezistent la apa, insa se decurca mult mai bine cu umiditatea, comparativ cu parchetul traditional. Totusi, din punct de vedere al costurilor, parchetul laminat este o alegere inteleapta, fiind o alternativa mult mai accesibila comparativ cu pardoselile din lemn masiv. Specialistii de la Special Doors pot oferi informatii exacte cu privire la gama de parchet laminat.

Totusi, exista un dezavantaj major pe care parchetul laminat il prezinta. El este in general rezistent la intemperii, insa in cazul in care este uzat puternic, canelat sau zgariat adanc, ei nu mai poate fi slefuit sau refacut. Singura solutie ramane inlocuirea acestuia.

Cum trebuie intretinut parchetul laminat?

La capitolul intretinea parchetului laminat exista reguli stricte ce trebuie urmate. Nu se recomanda utilizarea produselor pe baza de abur sau a mopurilor umede. El trebuie curatat cu produse fabricate speciale pentru ingrijirea pardoselilor laminate. Sunt exclusi de pe aceasta lista detergenii clasici, dar si cei pe baza de ulei si sapun.

Modelele de parchet laminat din cadrul site-ului oficial specialdoors.ro sunt inalt calitative, fiind vorba de calitatea asumata de producator. Fiecare tip de parchet laminat disponbil pe site vine insotit de toate specificatiile cheie de interes pentru clienti.

Contact Special Doors

Soseaua Mihai Bravu, nr. 540-562, complex Impact Center, sector 3, Bucuresti

0728 476 634

comenzi@specialdoors.ro