fbpx

Special Doors – calea de acces spre casa ta

specialdoors

Fiecare casa are nevoie de anumite elemente pentru ca locuitul in ea sa fie facil si fiecare membru sa aiba o stare de bine. O casa reconditionata sau una noua necesita achizitionarea si montarea unor usi care sa se potriveasca cu decorul si cu elementele alese din interior. Pentru acest aspect, este alaturi de clienti magazinul online Special Doors.

Pe pagina oficiala sunt disponibile modele deosebite de usi pe care acestia le pun la vanzare, atat de interior cat si de exterior, alaturi de parchet laminat si accesorii. Fiecare model este diferit, astfel incat sa acopere preferintele oricarei persoane.

Usi de interior colorate

In general lumea acorda atentie usilor daca au un model inedit sau o culoare nemaintalnita. Pentru persoanele care vor sa se simta ca in vacanta in fiecare zi in propria casa, specialdoors.ro este solutia. Acestia au pe site niste modele de usi din sticla, cu imagini impresionante, care dau un plus de eleganta si frumusete casei.

Acestea au printuri inedite, de diverse stiluri. Aceste sticle sunt tratate special prin diferite procese de calire, care le ofera un grad ridicat de rezistenta in contact cu obiecte dure. Aceste printuri pot face ca fiecare locuitor sa se simta ca in vacanta in fiecare zi, datorita modelelor cu insule exotice sau plaje insorite.

Pentru un plus de culoare si natura cei interesati pot opta pentru modelele cu flori de diferite nuante sau printul cu bambus, care duce cu gandul la o insula indepartata. Pentru casele cu un stil mai minimalist pot fi consultate paginile de pe site cu modele diverse de usi de interior de sticla, care au model geometric. Acestea denota stil si bun gust si se gasesc in culori neutre.

Caracteristicile usilor

Cei de la Special Doors pun pret pe necesitatile clientilor si vor sa ofere unele dintre cele mai bune produse. Din acest motiv usile sunt disponibile in trei marimi diferite, astfel incat se potrivesc pentru mai multe case si spatii. Datorita acestui lucru, clientii carora le place un model nu trebuie sa renunte la el pentru ca nu este potrivit, ci pot alege marimea corecta.

Un set include toate cele necesare precum toc cu pervaze, usa, garnituri din cauciuc, balamale, broasca cu doua chei si greva. Unele modele pot fi montate atat pe toc drept cat si pe toc semirotund. Sunt rezistente in timp si nu se lamineaza la anumite actiuni cu obiecte ascutite. Daca totusi este supusa unui impact prea mare si se sparge, nu exista riscul de a rani persoanele din jur, pentru ca sticla se pulverizeaza in bucati mici, fara margini ascutite.

Pentru a vizualiza toata gama accesati site-ul si pentru mai multe informatii sunati la numarul 0728.476.634 sau trimiteti e-mail la adresa [email protected]