Special Doors – acolo unde design-ul modern al usilor intalneste calitatea!

usa interior specialdoors

Special Doors nu face rabat atunci cand vine vorba de calitate. Gama diversificata de usi pe care o pune la dispozitia publicului confirma intocmai acest lucru. Asadar, toti cei interesati trebuie sa stie ca Special Doors detine titlul de reper la capitolul usi de interior, usi metalice de exterior, parchet laminat, accesorii pentru usi, dar si usi antifoc.

 

Atunci cand design-ul modern intalneste calitatea deplina ies in evidenta adevarate produse de top. Acest lucru se intampla si in cazul gamei variate de usi de la Special Doors. Acum publicul roman nu mai este fortat sa colinde magazinele fizice in cautare usilor perfecte pentru ca are acum un aliat pe masura – magazinul online specialdoors.ro.

 

Modele diverse de usi pentru interior, pliabile pe mai toate stilurile!

 

Pentru ca diversitatea este la ea acasa pe specialdoors.ro, publicul poate face selectia in functie de toti parametrii de interes. Asadar, poate fi vorba de alegerea in functie de producator, design-ul usii, nuanta acesteia si nu numai.

 

Pentru al sau public tinta, Special Doors propune usi din sticla imprimata, usi din sticla simple mata, dar si usi clasice confectionate in totalitate dintr-un material rezistent, de cele mai multe ori fiind vorba de lemn.

 

Modelele disponibile in categoria usilor de interior au tocul reglabil, insa exista si alternativa cu toc fix. In plus de asta, la capitolul material folosit la confectionare vorbim de mdf cpl si mdf pvc. Peste 200 de modele de usi de interior cuprinde stocul de la Special Doors – un real motiv de bucurie pentru cei aflati in cautarea usilor perfecte!

 

Usile metalice de la Special Doors – emblemele sigurantei depline!

 

Pentru ca nu vorbim de Romania ca de o tara in care furturile si violarile de domiciliu sunt amintite doar in basme, usile metalice de intrare sunt la mare cautare. Special Doors ofera calitate inainte de toate, iar acest lucru se vede cel mai bine la capitolul usi metalice.

 

Modelele disponibile poarta semnatura unor producatori de top de pe aceasta piata de profil dintre care amintim de Mega, Maco si BeyMay. Stocul disponibil cuprinde nu mai putin de 40 de produse.

 

Comenzile pot fi realizate atat in cadrul site-ului oficial, cat si prin e-mail: comenzi@specialdoors.ro sau prin apel telefonic la numarul 0728 476 634.