Speakerii conferintei Femei de cariera: Mihaela Stoica pastel

12 martie 2016
Autor:
Woman2Woman

A V-a editie a conferintei Femei de cariera, organizata de Woman2Woman.ro sambata, 19 martie 2016, vine cu informatii esentiale in cariera si in viata profesionala, povesti care sa te inspire, dar si cu speakeri pe masura. Mihaela Stoica (Client Service Director pastel) este unul dintre speakerii pe care ii vei putea intalni in cadrul evenimentului.

Mihaela Stoica este Client Service Director in cadrul agentiei de comunicare integrata pastel, coordonand departamentul de client service si gestionand proiecte integrate.

Cu o experienta de 7 ani, din cei 10 ani ani pastel, Mihaela s-a dezvoltat si a crescut profesional odata cu evolutia agentiei. Impreuna au ajuns la un nivel de maturitate si expertiza, ce au dus la construirea unui portofoliu de servicii ce pot oferi campanii integrate clientilor.

Expertiza in marketing corporativ si marketing digital sunt componentele pe care le-a gestionat si in CEZ Romania, unde a planificat, coordonat si implementat campanii de marketing in cadrul Departamentului de Marketing, Brand&PR.

Este absolventa a Facultatii de Stiinte Politice dar si a Facultatii de Istorie din cadrul Universitatii din Bucuresti.

Pe Mihaela Stoica o poti cunoaste pe 19 martie, sambata, la a V-a editie a conferintei "Femei de cariera". Inscrie-te completand formularul de aici: http://woman2woman.ro/conferinta-femei-de-cariera-19-martie-2016-editia-v/

Evenimentul este sustinut de sponsorii principali: SEOmark.ro (cursuri si servicii pentru business-uri online) si World Class Romania, dar si de sponsorii secundari: Himalaya Wellness, Editura All, Sian Books, Linkage Romania, Hotel Iaki Mamaia, Creative News si PacPac StudioS.

Partener media princial: Acasa.ro

Parteneri media secundari: Business24, Calendarevenimente.ro, Comunicatedepresa.ro, Fashion8.ro, Garbo, Iubimsigatim.ro, Kudika, LivePR, Mujer.ro, PR2Advertising, Ziare.com

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram