Speakerii conferintei Femei de cariera: Adina Sandor

18 martie 2016
Autor:
Woman2Woman

A V-a editie a conferintei Femei de cariera, organizata de Woman2Woman.ro sambata, 19 martie 2016, vine cu informatii esentiale in cariera si in viata profesionala, povesti care sa te inspire, dar si cu speakeri pe masura. Adina Sandor (General Manager People Hunters) este unul dintre speakerii pe care ii vei putea intalni in cadrul evenimentului.

Adina Sandor are experienta pe o paleta larga de arii din resurse umane si consultanta si conduce compania People Hunters - companie de recrutare, executive search si consultanta in resurse umane.

Este absolventa a unui program postuniversitar de Optimizare a Performantei Profesionale prin Coaching Cognitiv-Comportamental organizat de Facultatea Babes-Bolyai si a absolvit anterior Facultatea de Litere, Facultatea de Stiinte Politice si ale Comunicarii si Psihologie. Suplimentar, a urmat o serie de training-uri avand ca focus zona de analiza tranzactionala, leadership, NLP.

"Piata muncii e un carusel care nu se opreste niciodata. E fascinant sa faci o radiografie si sa analizezi cum apar profesii noi, ca urmare a evolutiei tehnologiilor, a dinamismului business-urilor, a mecanismelor economiei, a aparitiei monedei digitale, etc."

Compania People Hunters ofera servicii premium pentru companii de talie internationala si globala, acoperind industrii precum FMCG, software and technology, financial services, outsourcing, logistics, business development & strategy, constructions, production and industrial environment, retail, agro-industry, chemical, fashion and luxury, oil and gas, etc.

People Hunters are in portofoliu companii de elita si expertiza in gestionarea provocarilor din zona capitalului uman.

Specialitatea companiei sunt proiectele de executive search pe zona de experti, middle management, top management. Alte activitati desfasurare acopera arii precum: outplacement, training&development, assessment centers, consultanta.

"Ne plac provocarile si proiectele dificile. Cele mai mari satisfactii din cariera mea sunt legate de evolutia candidatilor plasati in diverse companii si de evolutia lor profesionala. Sa primesti multumiri de la un candidat si sa te anunte ca simte ca isi datoreaza evolutia sa profesionala, sau ca a promovat, ca este fericit/a in mediu in care i-ai facilitat intrarea, e pentru mine o onoare si o constientizare suplimentara a misiunii grele pe care un consultant o are: aceea de a facilita oportunitati pozitive si reale de cariera."

Pe Adina Sandor o poti cunoaste pe 19 martie, sambata, la a V-a editie a conferintei "Femei de cariera". Inscrie-te completand formularul de aici: http://woman2woman.ro/conferinta-femei-de-cariera-19-martie-2016-editia-v/

Evenimentul este sustinut de sponsorii principali: SEOmark.ro (cursuri si servicii pentru business-uri online) si World Class Romania, dar si de sponsorii secundari: Himalaya Wellness, Sian Books - parte a Grupului Editorial All, Hotel Iaki Mamaia, Linkage Romania, Creative News si PacPac Sudios.

Partener media princial: Acasa.ro

Parteneri media secundari: Business24, Calendarevenimente.ro, Comunicatedepresa.ro, Fashion8.ro, Garbo, Iubimsigatim.ro, Kudika, LivePR, Mujer.ro, PR2Advertising, Ziare.com

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram