Spa d’Or Consulting Romania include in portofoliu primul proiect de consultanta spa internationala la Tsarsky City Resort Kiev Ucraina

Spa-ul include 6 cabinete de tratament, una fiind o cabina de terapii in tandem, aparatura de ultima generatie, un salon de infrumusetare, 3 piscine, dintre care una pentru copii si arii termale separate pentru barbati si femei. Tsarsky spa ofera experiente care mixeaza terapii ayurvedice cu o serie de tratamente sofistícate, intr-un decor modern.

Meniul spa a fost realizat de Oana Manole, care a creat terapiile semnatura pentru spa-urile eforea la Hilton Baku, Azerbaijan si eforea la DoubleTree by Hilton, Oradea. Meniul Tsarsky include terapii semnatura, tratamente faciale si corporale, masaje, ritualuri in hammam si Russian banya, tratamente pentru copii. Poate cel mai spectaculos tratament din meniu este Aura-Soma, o terapie ce include 112 sticle colorate din care oaspetele alege patru. In functie de culorile alese, terapeutul interpreteaza nivelul energiilor, urmand apoi un masaj cu primul elixir ales. Din echipa de profesionisti face parte si Kapil, un terapeut indian ce vine de la Ananda spa India, specialist in yoga si Ayurveda.

Pe langa proiectul Tsarsky, Spa d’Or Consulting are in desfasurare proiecte de consultanta pentru Belaqva spa, Kronwell Brasov si Riserva spa, Ramada Oradea. Ceea ce face proiectele Spa d’Or speciale este faptul ca urmeaza un fir conductor, spun o poveste. De asemenea, compania de consultanța nu este legata de un anume brand, avand colaborari cu peste 15 branduri de lux din care se selecteaza cele potrivite conceptului. In propriul boutique spa aflat in Brasov, intr-o cladire istorica datand din 1909, Spa d’Or ofera terapii si produse Sundari (aflat si la Burj al-Arab), Buddha Bar si VitaMan, dupa un concept de inspiratie pariziana.

Oana Manole, spa consultant si owner Spa d’Or Consulting: „Suntem foarte fericiti de aceasta prima colaborare internationala in care tot conceptul ne apartine. Anterior au mai existat expriente internationale (Hilton Baku) dar consultanta a constat in aplicarea conceptului eforea by Hilton. Dorim sa oferim oaspetilor nostri experiente distincte, unice, cu secvente intense de masaj, terapii sofistícate,ingrediente rare, terapeuti dedicati si servicii pentru clienti impecabile. Acesta este semnul nostru distinctiv si promisiunea noastra, totodata”. Oana Manole are 12 ani de experienta in management si consultanta spa, avand la activ deschiderea a 3 spa-uri Hilton (Sibiu, Oradea, Baku), managementul Fairplay spa, Cadiz, Spania, operationalizarea a 3 spa-uri pentru THR Marea Neagra, trainiguri de servicii clienti si retail spa pentru majoritatea centrelor importante romanesti.

Spa d´Or Consulting ofera servicii de consultanta si educatie in spa. Din 2013 a fost adaugat si un spa-capsula in portofoliu, menit sa ilustreze standardele de calitate propuse. Spa d´Or cauta sa mentina si sa extinda portofoliul de servicii, produse si branduri si cauta noi oportunitati care sa completeze afacerea. Mai multe informatii pe www[punct]spador[punct]ro