A sosit momentul sa cumperi si tu un laptop bun, ieftin

Top 3 laptopuri accesibile ca pret, sub 2000 lei

Laptop HP 250 G7

Incepem topul cu o companie renumita in cazul calculatoarelor, imprimantelor si nu in cele din urma, laptopuri: HP.

Modelul 250 G7 este unul foarte accesibil, la sub 2000 de lei. Procesorul laptopului este unul de la Intel, seria i3, ceea ce înseamnă că laptopul nu va da crash atunci când deschizi mai multe pagini de web.

Un dezavantaj al acestui produs este placa video integrată. Acest laptop nu este potrivit pentru aplicatii grafice sau gaming.

Este un laptop potrivit pentru căutări pe internet, vizionarea filmelor sau serialelor și activități simple precum utilizarea pachetului Microsoft Office.

Laptop Dell Inspiron 3584

Un model foarte similar din punct de vedere al specificațiilor este cel de la Dell. Și acest laptop are procesor Intel i3 și placă video integrată de la Intel. Laptopul de la Dell are un ecran de 15,6 inch și 4GB RAM.

Spre deosebire de laptopul de la HP, cel de la Dell are Linux ca sistem de operare. Laptopul de la HP este free DOS. Din păcate, dacă nu știi să utilizezi un alt sistem de operare în afară de Windows, îți va fi greu să treci la Linux.

NoteBook 13.3″ Fujitsu LIFEBOOK E734

Din topul acestor laptopuri ieftine nu putea să lipsească acest model de la Fujitsu. La prețul de doar 1400 de lei, poți achiziționa acest produs cu procesor Intel i5. Dezavantajul laptopului este dimensiunea ecranului. Astfel, dacă vrei să îl utilizezi pentru a viziona filme, ecranul de doar 13,3 inch este cam mic.

Dacă îți dorești un laptop mai portabil, atunci acest model este potrivit pentru tine. Placa video este una integrată și memoria este destul de mică în comparație cu modele anterioare care avea un 1TB HDD. In nici un caz nu este un gaming laptop, insa pentru cei care au nevoie de un laptop urgent, pentru prezentari de exemplu, este accesibil.

În majoritatea cazurilor, atunci când luăm un laptop nu avem neapărat extrem de multe opțiuni în ceea ce privește alegerea componentelor. Sunt putine laptopuri care ne permit să adăugăm o placuță de RAM sau încă un HDD. De cele mai multe ori, un laptop vine echipat cu un singur port SATA pentru hard și, cel mult, unul pentru DVD RW. Bineînțeles, asta nu deranjează prea multă lume însă este o informație pe care merită să o reții. Pentru laptopuri la preturi mici, asteptati Black Friday! Alegerea unui laptop depinde de multi factori: dimensiuni, diagonala ecran, procesor, rezolutie etc.

Am ales doar 3 laptopuri din top ieftine, care ar merita la pret, fara sa vorbim aici de laptop Acer in jur de 1300 ron, Myria sub 1500 ron si multe alte variante!