fbpx

Somnocalm – solutia naturala pentru un somn linistit si odihnitor

Un program de lucru prea incarcat, stresul prelungit, supararile inevitabile, pot afecta nu doar calitatea vietii, ci si a somnului, iar odihna suficienta este garantia unui organism sanatos si o minte relaxata.
Daca nu reusesti sa adormi decat dupa ore lungi de stat in pat sau te trezesti in mod repetat pe parcursul noptii, e un semn ca s-a instalat insomnia si trebuie sa iei masuri. In general, depresiile, astenia si starile de pasivitate pot conduce la episoade de insomnie repetate, dar nici sensibilitatea la zgomote, lumina si schimbari de temperatura nu trebuie omisa, mai ales ca in noptile de vara, caldura excesiva este insuportabila.
Nu e cazul sa te gandesti la somnifere, pentru ca in general sunt nocive pentru organism. Mai bine orienteaza-te catre suplimente alimentare naturale, cum este Somnocalm, de la Ropharma.

Noaptea buna incepe cu Somnocalm

Bazat doar pe ingrediente naturale care induc un somn profund si relaxant, Somnocalm este garantia unei nopti linistite si odihnitoare. Cu extract uscat de valeriana, acest supliment alimentar este alternativa naturista a somniferelor sintetice, pentru ca:
Reduce starea de anxietate;
• Favorizeaza relaxarea musculara;
• Are efecte benefice asupra sistemului digestiv (in special asupra segmentului hepatobiliar);
• Amelioreaza starea in sindromul premenstrual
• Coleretic, antiflatulent, spasmolitic;

Mod de administrare si contraindicatii

Somnocalm este recomandat atat in cazul insomniilor, cat si la aparitia stresului. In functie de nevoie, suplimentele se iau in reprize diferite. De exemplu, pentru episoade repetate de stres, se administreaza cate o capsula de 2-3 ori pe zi, iar in cazul insomniilor, se administreaza 1-2 capsule cu 30 -60 minute inainte de culcare. Pret: 19 Lei.
Fiind un supliment alimentar natural, Somnocalm nu prezinta contraindicatii sau reactii adverse. Datorita lipsei de zahar, acest supliment nu este un pericol pentru diabetici si nu exista riscul de a provoca toxicitate hepatica. Cu Somnocalm de la Ropharma esti odihnit in fiecare zi!