Solutiile software SmartCash RMS tinta unei actiuni concertate de piraterie

6 august 2014

Cei doisprezece ani de activitate ai companiei Magister s-au concretizat in dezvoltarea unei suite de programe informatice binecunoscute retailerilor din toata tara: SmartCash Retail Management System. Solutia software specializata pentru comertul cu amanuntul, este utilizata in vanzare si gestiune in magazine cu diverse formate si nise, de la cele satesti pana la supermarketuri si lanturi cu peste 100 de unitati.

Fiabilitatea si versatilitatea platformei SmartCash RMS au atras nu doar atentia comerciantilor si a specialistilor din retail, ci si a unei retele de infractori ce actioneaza cu preponderenta pe raza judetelor Arges si Valcea. Acestia, sub pretextul ca ar fi distribuitori autorizati ai programelor SmartCash, instaleaza versiuni vechi, piratate, ale programelor pe echipamentele comerciantilor, expunandu-i pe acestia nu doar problemelor inerente utilizarii unui software piratat, ci si unor riscuri severe, de natura legala si fiscala, ce deriva din incalcarea legii privind drepturile de autor si a legislatiei fiscale in vigoare.

Magister Software aduce la cunostinta tuturor celor interesati faptul ca detine toate drepturile, patrimoniale si nepatrimoniale, asupra tuturor programelor SmartCash RMS, si este titularul marcilor inregistrate “Magister Software”, “Magister SmartCash”, “Solutii la cheie pentru retail”, “Magister SmartCash Oxygen”, “Vrei sa ai un magazin inteligent?”, activand sub auspiciile Legii 8/1996 modificate privind drepturile de autor si drepturile conexe.

Dezvoltatorul Magister Software instiinteaza proprietarii de magazine cu privire la aceste practici ilegale si le recomanda sa se asigure ca licentele software pe care le utilizeaza sunt achizitionate, instalate si utilizate conform Legii nr. 8/1996 modificate, astfel incat, in eventualitatea unui control efectuat de catre reprezentantii autoritatilor competente, sa evite riscurile legale pe care le implica utilizarea de programe nelicentiate sau neautorizate de Ministerul Finantelor.

Cele 7 indicii pentru identificarea programelor SmartCash RMS vandute fraudulos prezentate in continuare, sunt detaliate pe site-ul Magister Software in sectiunea Foloseste SmartCash RMS in mod legal!

1. Versiunea programului SmartCash Shop achizitionat
2. Dovada de achizitonare legala
3. Denumirea licentelor de programe SmartCash RMS, inscrise pe factura de achizitie
4. Numarul avizului de distributie, imprimat pe bonurile fiscale emise cu SmartCash POS
5. Licentele pentru programe SmartCash achizitionate legal nu expira niciodata
6. Programele SmartCash RMS nu sunt furnizate ca parte a unui contract de service
7. Programele SmartCash RMS pot fi utilizate gratuit doar in mod exceptional

Magister Software solicita comerciantilor de buna-credinta care au indicii ca ar utiliza un produs SmartCash RMS neautorizat sa o contacteze cat mai curand pentru a intra in legalitate, la numarul de telefon 031.821.01.50 - de luni pana vineri, intre orele 09:30-18:30, sau prin e-mail, la adresa [email protected]. Totodata, compania aduce la cunostinta tuturor celor interesati ca va face toate demersurile legale pentru depistarea si actionarea in instanta a persoanelor care se fac vinovate de instalarea frauduloasa a oricarei licente SmartCash RMS, dat fiind ca Magister Software este singura entitate ce detine in mod legal drepturile de comercializare a produselor SmartCash.

Despre Magister Software
Infiintata in 2002 si avand capital integral romanesc, compania Magister Software s-a afirmat drept cel mai dinamic dezvoltator si furnizor de solutii la cheie pentru retail din Romania, specializandu-se in comertul de proximitate. In cei 12 ani de activitate, Magister a fost partenerul principal in dezvoltarea si implementarea unor proiecte de anvergura din retailul romanesc de proximitate, stabilind modele de business de referinta pentru acest domeniu.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram